Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Justina Ms. Justina
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • PE Hand Pallet Wrap Roll
    PE Hand Pallet Wrap Roll
  • Mesin kelas pilem regang
    Mesin kelas pilem regang
  • Sabuk warna palastik PP pakét tali
    Sabuk warna palastik PP pakét tali
  • Sampel Gratis Hapus Bopp Tape Roll
    Sampel Gratis Hapus Bopp Tape Roll
  • Bébas Pita Paket BOPP Adat diciptakeun LOGO
    Bébas Pita Paket BOPP Adat diciptakeun LOGO
  • Leungeun & Mesin Nganggo Stretch Film Color
    Leungeun & Mesin Nganggo Stretch Film Color
  • Jelas pilem bungkus palastik plastik kanggo ngalih
    Jelas pilem bungkus palastik plastik kanggo ngalih
  • Siki palét pétét palastik poliét piaraan
    Siki palét pétét palastik poliét piaraan
  • Pangalusna Serat Kraft Kertas Serat Pangalusna
    Pangalusna Serat Kraft Kertas Serat Pangalusna
  • Tape Ngajait Tipe Écét Ganda Kuat
    Tape Ngajait Tipe Écét Ganda Kuat

ABOUT US

Didirikeun taun 2009, nyiptakeun mérek [Yalanpack ", kalayan pepelakan ngalangkungan luas langkung ti 18000 méter pasagi, dilengkepan ku jalur produksi 11 canggih sareng alat pamariksaan anu aya hubunganana. Kalayan jalur produksi ieu, kami nyayogikeun pilem manteng 700 MTS, panyegelan 2 juta méter pasagi kaset sareng 300 MTS PP nyanding bulanan. Salaku pamasok utama di Cina, Yalan ngalaksanakeun pangalaman langkung ti 10 taun di bidang pilem manteng, sealing tape sareng PP strapping. Janten produk utama perusahaan, parantos lulus sertifikasi SGS. Saatos mangtaun-taun pangwangunan, Yalan Pack parantos taat [Kualitas Kahiji, Palanggan Maha Kawasa "kana filosofi jasa. Kalayan anggota tim propésional, nyayogikeun palanggan kalayan layanan VIP online 24 jam sareng produk kualitas luhur, samentawis éta, perusahaan mayar investasi anu saé pikeun P&P pikeun ngabaru produk anyar, mastikeun yén [Produk Anu Saé, Asalna tina YalanPack " Yalan ngahasilkeun sareng ngajual 4 kategori produk: 1. PE manteng produk seri pilem 2. produk séri pita BOPP 3. produk séri tali PP / PET. 4. Mesin bungkus Sadaya produk minuhan sertifikasi lingkungan, sertifikasi SGS. Produkna dijual sadayana di panjuru dunya, kualitasna parantos diaku ku konsumén domestik sareng asing. Yalan tujuanna janten pabrik kelas munggaran dina industri bahan pengemasan, nyayogikeun kualitas sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén urang.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2009
    We Were Established In 2009.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan