Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Justina Ms. Justina
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Diadegkeun dina taun 2009, nyiptakeun merek Yalanpack ", kalayan pepelakan nyertakeun luas langkung ti 18000 méter pasagi, dilengkepan 11 barisan produksi produsén sareng alat pamariksaan anu aya. Kalayan garis produksi ieu, kami nyayogikeun 700 MTS film pilem, 2 juta meter pasagi nutup kaset sareng 300 MTS PP ngabungkus bulanan. Salaku supplier utama di China, Yalan ngalaksanakeun pangalaman leuwih ti 10 taun di daérah film régér, pita kedap sareng strapping PP. Pikeun janten produk konci perusahaan, parantos sertipikasi SGS.Sekawis taun pangwangunan, Yalan Pack parantos ngajaatan (Kualitas Pertama, Palanggan Agung "kana palsapah jasa. Kalayan anggota tim profésional, nyayogikeun palayanan VIP kalayan layanan 24-jam online sareng produk anu berkualitas luhur, samentawis éta, perusahaan mayar investasi anu hébat dina R&D pikeun ngarobih produk anyar, mastikeun yén [Produk Alus, Asalna tina YalanPack " Yalan ngahasilkeun sareng ngajual 4 kategori produk: 1. produk pilem pilem pe 2. Produk seri BOPP tape 3. Produk seri Siri PP / Piét. 4. Mesin pembungkusan Sadaya produk nyayogikeun sertifikasi lingkungan, Sértipikasi SGS. Produk dijual di sakumna dunya, kwalitasna tos diakui ku para nasabah domestik sareng asing. Yalan tujuan janten produsén kelas munggaran dina industri bahan kemasan, nyayogikeun kualitas terbaik sareng palayanan ka konsumén urang.

Product Showcase

500mm * pilem bentang leungeun 20micron pikeun bungkus palet

500mm * pilem bentang leungeun 20micron pikeun bungkus palet

500mm * pilem bentang leungeun 20micron pikeun bungkus palet Pambuka Film Ngalangkang 1. Kalayan transparansi anu luhur, henteu discolorasi, kasaimbangan diri anu saé, rasio mundur anu saé, sipat tegangan anu saé, 1 méter tiasa dianggo samentawis 3-5 meter. 2. Non-toksik, tahan cimata, anti-tusukan, suhu panas bisa...

Lempeng LLDPE Pelet Bungkus Pilem Bungkus pikeun Kayu Kayu

Lempeng LLDPE Pelet Bungkus Pilem Bungkus pikeun Kayu Kayu

Lempeng LLDPE Pelet Bungkus Pilem Bungkus pikeun Kayu Kayu Film manjang pilem nyaéta pilihan sapopoé pikeun nanganan palletizing sareng pangumpulan unit. Pelepasan sepi ngabantosan ngirangan gudang bari kajelasan luhur ngabantuan pagawé gancang ngenalkeun inventaris. Pilem tuang nawiskeun cling dua sisi anu...

Pabrik plastik plastik bungkus warna bodas

Pabrik plastik plastik bungkus warna bodas

Pabrik plastik plastik bungkus warna bodas Yalan packing tiasa dumasar kana kabutuhan palanggan pikeun ngadamel ramo tali palet anu dicitak sareng dicitak, nawiskeun langkung ti 10 warna sareng 20 ukuran biasa anu béda pikeun milih, di Eropa sareng pasar AS, klien sapertos desain bungkus saderhana sareng warna tali...

Produk Artikel

Taros Kami

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List