Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tangan2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet
  • 2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet
  • 2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet
  • 2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet

2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

2019 bungkus plastik PE kanggo bungkus palet

Bungkus plastik PE kanggo bungkus palet iki digawe bahan mentah PE anyar kanggo njamin film luwih akeh , luwih kuat, resistensi pukulan banget lan adesif sing apik, uga gampang kanggo mbungkus karton mau lan nyegah barang saka reged lan rusak . Rentang kekandelane 12-50mic, ambane 100-550mm, kita bisa ndhukung layanan OEM & ODM miturut para pelanggan, lan kita duwe telung tujuan sing paling apik "nyedhiyakake rega paling apik, kualitas paling apik, layanan sing paling apik kanggo para pelanggan"

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine pallet stretch film 25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand held stretch film 12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Tinted stretch film 20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Jumbo stretch film 12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

manual-stretch

tretch-wrap-film

pe stretch fillm

stretch film



pe film

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki