Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tanganfilm bunder plastik bungkus paletet
  • film bunder plastik bungkus paletet
  • film bunder plastik bungkus paletet
  • film bunder plastik bungkus paletet
  • film bunder plastik bungkus paletet
  • film bunder plastik bungkus paletet

film bunder plastik bungkus paletet

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Mbungkus plastik plastik

M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. Produk ing ngisor iki bisa ngasilake: Film Stretch Film.Hand Stretch Film.Colored Stretch Film and Pallet Wrap


P roduct nuduhake:

wrapping plastic roll

plastic wrap roll

pallet wrapping plastic roll

F eature:

11

10


A bab kanggo kita:

company

company

pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

lllllllll

186416


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz


D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki