Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tanganfilm plastik obah tangan plastik obah
  • film plastik obah tangan plastik obah
  • film plastik obah tangan plastik obah
  • film plastik obah tangan plastik obah
  • film plastik obah tangan plastik obah
  • film plastik obah tangan plastik obah

film plastik obah tangan plastik obah

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film plastik bungkus obyek plastik

film bungkus tangan nganggo paling gampang ing bungkus film bungkus, sing cocog kanggo nggunakake film tangan, film dipasang ing pigura utawa kanthi tangan, dipotong dening tray utawa film ngubengi tray. obah Lebokake Furnitur u nanging ing reassembly saka tray kebungkus sawise karusakan, lan packaging tray biasa. film film nganggo paket gagang alon, cocog kanggo kekandelan film 15 ~ 20μm. Kita uga bisa nggawe Film Stretch Film.Hand Stretch Film.Colored Stretch Film.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

hand stretch film




F eature:

2222

33333333333

44444444

A bab kanggo kita:
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita
lllllllll

vvvvvvvv

C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki