Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Balut film plastik bungkus plastik
Balut film plastik bungkus plastik
Balut film plastik bungkus plastik
Balut film plastik bungkus plastik
Balut film plastik bungkus plastik

Balut film plastik bungkus plastik

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Balut film plastik bungkus plastik

Balut bungkus film plastik cling (Film Stretch Hand, Film Tangan Pvc Lembut Tangan, Film Regangan Tangan Plastik) bisa ngeculake awak dadi luwih slimmer, fitter lan luwih sehat, kanthi pemohon awak sing rebovenasi lan akeh cara banyu. Puteran film cling bakal mbantu sampeyan entuk awak sing sampurna, sing tansah dikarepake! Gulung film plastik bisa ngidini sampeyan ngrasakake efek sing nyenengake kanggo perawatan spa lan sauna saka kenyamanan omah lan ngirit wektu lan dhuwit. Kadhangkala, asring digunakake ing salon rambut uga.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.



P roduc tshow:


hand stretch film

hand stretch film cling wrap film

F eature:

11

10

A bab kanggo kita:

HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

vvvvvvvv


C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List