Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan
pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan
pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan
pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan
pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan

pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

warna bingkisan pengiriman paket bungkusan

Pita bungkusan pengiriman bungkus berwarna bisa nyengkuyung jembar, dawa, kekandelan lan macem-macem warna , lumahing ora ana gelembung lan ora bising kabeh kiriman, pindah, surat, panyimpenan lan bungkus sing sampeyan butuhake. lan uga cocog kanggo omah, industri utawa ing iklim liyane.
Kita duwe 3 line tape kedap profesional lan output saben dina kira-kira 15 ton. Pelanggan sing ana saka AS, Filipina, Australia, New zealand, Kanada, Chili lan sapanunggalane lan entuk umpan balik aktif saka dheweke babagan barang.


Data teknis:

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Printed Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Printed Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Printed Tape
38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Printed Tape
40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Custom Packaging Tape
40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
Custom Packaging Tape
40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Custom Packaging Tape
43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Custom Packaging Tape
43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Custom Packaging Tape
43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Printed Packaging Tape
45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Printed Packaging Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Printed Packaging Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
Printed Packaging Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Printed Packaging Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Printed Packaging Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

Tayangan produk:

colored parcel tape

colorful adhesive sealing tape

brown sealing tape

yellow adhesive tape

packing adhesive tape









Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape


Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang


Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List