Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping
Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping
Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping
Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping
Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

Logo Tape Packing Tipe Low Noise Stainless digawe saka bahan mentah bopp anyar, wis adesif lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu (kayata Transparent Tape.Colored Tape.Printed Tape.Double Sape Tape) .Ing iki bisa njupuk macem-macem solusi bungkusan standar sing lengkap kanggo kabeh syarat bunding lan sealing. Kita bisa janji kiriman wektu sing cendhak lan berkualitas sing apik banget. Sampel gratis bisa dikirim menyang sampeyan kanggo nyoba keterangan sing disebutake. Menawa yakin, iku minangka sebab sampeyan milih pita adalan Yalan.


Data teknis:

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
YL1802011 38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
YL1802012
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
YL1802013 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
YL1802014 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
YL1802015 40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
YL1802016 40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802017 43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
YL1802018 43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
YL1802019 43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
YL1802020 45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
YL1802021 45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
YL1802022 45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
YL1802023 48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
YL1802024 48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802025 48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

Tayangan produk:

adhesive tape

colored bopp packing tape

bopp sealing tape

bopp tape

sealing tape

Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape


Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang


Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List