Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Plet packing kayu kelet dhewe
Plet packing kayu kelet dhewe
Plet packing kayu kelet dhewe
Plet packing kayu kelet dhewe
Plet packing kayu kelet dhewe

Plet packing kayu kelet dhewe

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Plet packing kayu kelet dhewe


Apa sampeyan pengin pita adesif awake dhewe kanthi kualitas khusus, awet, kuwat? Yen ya, goleki kene! Pita kayu mandiri awake dhewe dikuatake, bobote entheng sajrone mindhah, panyimpenan, pengiriman lan pengepakan. Ayo nganggo luwih saka 7 macem-macem warna kanggo milih, bisa miturut warna kothak utawa lumahing kanggo milih sing bener. Pita packing warna luwih populer lan luwih populer ing urip saben dina, omah, kantor, sekolah, ing endi wae.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y


Tayangan produk:
colored sealing tape

colored packaging tape

colored pack tape

printed colored sealing tape


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape

Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang

FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List