Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tape saluran duwur sing bisa dikuatake
Tape saluran duwur sing bisa dikuatake
Tape saluran duwur sing bisa dikuatake
Tape saluran duwur sing bisa dikuatake
Tape saluran duwur sing bisa dikuatake

Tape saluran duwur sing bisa dikuatake

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Tape saluran duwur sing bisa dikuatake


Pita saluran lan Tape Colour Masking Colour andPaper Tape apik banget kanggo proyek DIY, crafting, nyenengake lan imajinatif. Nduwe pirang-pirang warna sing cerah kanggo dipilih, kaya Double Sided Foam Tape sing nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe macem-macem ukuran lan nyithak gambar ing permukaan, nggawe tape saluran saluran khusus. Pita saluran murah nduweni kekuwatan lan adhesion sing apik, gampang gampang luh kanthi tangan tanpa curling lan salaras karo permukaan sing ora rata. Kain sing dikuatake cloth ing macem-macem permukaan, kalebu kayu, vinil, plastik, kulit, logam lan lamina.


S ramalan:

Item Width Thickness Length
Gum Tape
48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y


P roduct nuduhake:

duct tape

- Tape Tipe

duct tape

- Tampa Duct Tape

duct tape

duct tape

- Tipe Duct Tape


R panggunaan:

-Packing cara
HTB1RP6NSFXXXXa5XXXXq6xXFXXXB


Tampilake C :
pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

5897341

186416


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz





FAQ

Q1: Kepiye perusahaan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.


Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.


Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing paket kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.


Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.


Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.


Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.


Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.



Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List