Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Pita sealing kemasan kanthi kualitas
Pita sealing kemasan kanthi kualitas
Pita sealing kemasan kanthi kualitas
Pita sealing kemasan kanthi kualitas

Pita sealing kemasan kanthi kualitas

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Pita sealing kemasan kanthi kualitas


Pita sealing kemasan sing diwarnai yaiku silikon-transparan, anti banyu, kanthi apik dipotong kanthi tlapak, cukup lengket kanggo netepi permukaan sing resik, kanthi gampang ora ana sisa, duwe rasa apik lan gampang digunakake. Pita kedap warna kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng, oranye, kuning jero, coklat. Pita pack berwarna minangka pilihan sing apik kanggo nutup, menehi tandha, ndandani, bangunan, beda-beda karton warna.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing tape kemasan warna khusus.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

Tayangan produk:
colored sealing tape

colored packaging tape

colored pack tape

printed colored sealing tape


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape

Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List