Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing ColourPita sealing kemasan kanthi kualitas
  • Pita sealing kemasan kanthi kualitas
  • Pita sealing kemasan kanthi kualitas
  • Pita sealing kemasan kanthi kualitas
  • Pita sealing kemasan kanthi kualitas

Pita sealing kemasan kanthi kualitas

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Width: 48mm-72mm

Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Pita sealing kemasan kanthi kualitas


Pita sealing kemasan sing diwarnai yaiku silikon-transparan, anti banyu, kanthi apik dipotong kanthi tlapak, cukup lengket kanggo netepi permukaan sing resik, kanthi gampang ora ana sisa, duwe rasa apik lan gampang digunakake. Pita kedap warna kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng, oranye, kuning jero, coklat. Pita pack berwarna minangka pilihan sing apik kanggo nutup, menehi tandha, ndandani, bangunan, beda-beda karton warna.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing tape kemasan warna khusus.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

Tayangan produk:
colored sealing tape

colored packaging tape

colored pack tape

printed colored sealing tape


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape

Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki