Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm BundlingFilm nganggo film kanthi warna PE sing kuwat
  • Film nganggo film kanthi warna PE sing kuwat
  • Film nganggo film kanthi warna PE sing kuwat
  • Film nganggo film kanthi warna PE sing kuwat
  • Film nganggo film kanthi warna PE sing kuwat

Film nganggo film kanthi warna PE sing kuwat

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film, Industry

Processing Type: Casting

Transparency: Opaque

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Additional Info

Packaging: CARTON

Produktivitas: 5000 tons/years

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: c

Port: Shen Zhen

Deskripsi Produk

Ekonomi film nganggo AC sing bermutu tinggi


Kaluwihan:

(1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin.
(2) Ngirit biaya lan wektu nangani
(3) Teknologi lan peralatan lanjut
(4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget
(5) bahan ekonomi saka unitisasi

(6) ora mbebayani kanggo lingkungane

Spesifikasi Umum:

(1) Kekandelan: 15-40micron

(2) Jembar: 5cm-15mm

(3) Length: 100-10000m

(4) Werna: transparan, utawa miturut sing diwenehake

(5) Bobot net: miturut adat

(6) Paket: karton utawa palet.

Fungsi :

(1) sawetara tingkat perlindungan lan kelembapan

(2) gampang dicopot

(3) sawetara tingkat rintangan tamper lan tahan kanggo pilferage paket

(4) nambah stabilitas

Tampilake Produk :

1

3

C ompany show :

cxxxxxx


tim kita

vvvvvvvv

D id sampeyan ngerti ?

☆ Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

☆ USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

☆ Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

☆ Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

☆ Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang residu uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Bundling

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki