Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm BundlingGulungan film plastik bunder poli
  • Gulungan film plastik bunder poli
  • Gulungan film plastik bunder poli
  • Gulungan film plastik bunder poli
  • Gulungan film plastik bunder poli

Gulungan film plastik bunder poli

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Width: 40 Mm - 500 Mm

Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3800 tons/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Gulungan film plastik bunder poli


Film bungkus plastik kita diprodhuksi ing garis produksi kanthi otomatis. Film bungkus poliestere telung lapisan digawe nganggo teknologi CAST lan ekstrusi. Bahan dhasar kanggo produksi film bungkus film yaiku poliethelin kapadhetan rendah (LLDPE). Baris produksi modern lan teknologi canggih uga panggunaan bahan saka produsen sing diakoni menehi kontribusi kanggo film sing dikasilake kanthi akeh diprodhuksi dening Yalan.




M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


S ramalan:


Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg


P roduct nuduhake:

Film Serangan Tangan Transparan, Film Mbungkus

hand use stretch film

hand stretch film

hand stretch film

Proses roduction P:

We spesialis ing Stretch Film, tape lekat lan strapping sajrone meh 20 taun.Yalan Packing diwiwiti kanthi janji bakal nggawa kemasan kualitas pelanggan sing larang regane kanthi harga kompetitif kanthi layanan sing mesthi dadi paling penting. Standar prasaja kasebut ngluncurake perusahaan sing tansah ngupayakake supaya pilihan sing paling apik kanggo para pelanggan kanggo pitakonan lan kebutuhan kemasan.

process


555555555


F eature:

2222

33333333333

44444444


A bab kanggo kita:

HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

tim kita

vvvvvvvv

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk mupangat lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Bundling

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki