Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Bundling

Film Bundling (Total 50 Products)

Kategori produk dari Film Bundling , kami produsen khusus dari Cina, Film Bundling , bungkus Handy pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir gagang bungkus gagang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Film Stretch Mini Roll Bayi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Stretch Mini Roll Bayi Film Baby Stretch Mini Roll kita duwe rong jinis, siji duwe gagang dhewe lan liyane duwe gagang sing bisa diganti. Umume, yen nggawa gagang dhewe, luwih gampang digunakake saben dinane, amarga gagang kasebut bisa dibuwang...
Bungkus Peregangan Tangan Mini

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Bungkus Peregangan Tangan Mini Sawise akeh pelanggan tuku Mini Hand Stretch Wrap, dheweke takon apa warna gagang kasebut bisa disesuaikan. Wangsulane ya. Kabeh barang sing bisa disesuaikan. Werna gagang uga bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan....
Packing Wrap nganggo Nangani

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Packing Wrap nganggo Nangani Packing Wrap with Handle Sawise akeh pelanggan tuku Packing Wrap nganggo Handle, dheweke takon apa warna gagang kasebut bisa disesuaikan. Wangsulane ya. Kabeh barang sing bisa disesuaikan. Werna gagang uga bisa...
Peregangan Film kanggo Nggawe Koper

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Peregangan Film kanggo Nggawe Koper Film Peregangan Kemasan Sawise akeh pelanggan tuku Film Stretch kanggo Bungkus Koper, dheweke takon apa warna gagang kasebut bisa disesuaikan. Wangsulane ya. Kabeh barang sing bisa disesuaikan. Werna gagang uga...
Gunakake film pembungkus gulung bungkus film

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

PE pembungkus plastik pembungkus plastik PE Film Stretch Packaging kanthi nggunakake teknik regangan, kanggo nggunakake upaya sing akeh lan kasedhiya kanggo pangreksan industri, komersial, domestik, pertanian lan kemasan liyane sing anti banyu,...
Film mbungkus tangan ireng
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing...
18 x 1500 gagang bungkus palet
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Film gulung bungkus sing gampang digulung: Bisa digunakake kanggo nglindhungi mebel kain saka reregetan, robek, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing...
Film iket mbungkus Handy
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film nganggo banter: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing...
Tangan bungkus bun tangan
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing...
Film sudhut bungkus
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing...
Mini bungkus mbungkus mini
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Keuntungan gulung bunder Mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora...
PE mbungkus film bunder nganggo bantalan
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kalung bungkus Mini sudhut: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal...
Kualitas film Mini sing apik karo gagang
Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kauntungan bunder mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal...
Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik
Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan,...
Ngatur Film Bungkus Handy Pe Stretch kanthi Ngalahake
Ngatur Film Bungkus Handy Pe Stretch kanthi Ngalahake Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang...
Bungkus biru Ngatasi bungkus sing obah

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Bungkus biru Ngatasi bungkus sing obah Fitur: 1, ketahanan sing dhuwur, transparansi, lan kekuwatan tegangan kanthi gloss sing apik 2, properti stiness siji-sisih lan stiness siji-sisi 3, bobot entheng, kekandelan tipis 4, luh sing kuwat lan tahan;...
Film babagan model anyar kanthi gagang warna
Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi...
Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik obah ora ades kaya utawa sudhut sing cetha kaya pita utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging...
Film babagan warna kanthi gagang
Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan,...
Produk anyar Ngalahake gulungan film film bungkus tangan
Produk anyar Ngalahake gulungan film film bungkus tangan Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi...
Film Pambungkus Mini Mini

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Pambungkus Mini Mini We penting materi saka Exxonmobile, metallocene ditambahake kanggo njamin kekondhoan sing luwih dhuwur lan nguatake resistensi luh. Item Width Thickness Net Weight Elongation Pull force Resistance Hand use stretch film 40...

China Film Bundling Supplier

Film Bundling

Film Bundling yaiku Film Stretch Baby roll, yaiku film sing paling becik yen sampeyan kepengin ngetrapake aplikasi utawa pengin pre-regangan sing dhuwur banget. Film iki minangka film kanthi kinerja dhuwur, cast co-extruded digawe saka resin teknologi dhuwur. Kahanan sing ditambahi lan ciri reguler tegese panggunaan film mini mum nalika nyedhiyakake beban maksimal babagan beban sing kurang nuntut.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki