Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Justina Ms. Justina
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeprodukFilm BentangFilm Bundling

Film Bundling (Total 50 Products)

Kategori produk tina Film Bundling, kami pabrik husus ti Cina, Pilem getol, bungkus gunana suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina manteng bungkus R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Pilem Orat Gulung Orok

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Pilem Orat Gulung Orok Film Baby Stretch Mini Roll urang gaduh dua jinis, hiji gaduh gagang sorangan sareng anu sanés gaduh gagang anu tiasa diganti. Sacara umum, upami anjeun nyandak cecekelan anjeun nyalira, éta bakal langkung merenah pikeun...
Mini Stretch Wrap

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Mini Stretch Wrap Saatos seueur palanggan mésér Mini Hand Stretch Wrap kami, aranjeunna naroskeun naha warna gagangna tiasa disesuaikan. Jawabanana enya. Sadaya barang urang tiasa disesuaikan. Warna cecekelan ogé tiasa ngarobih sesuai sareng sarat...
Bungkus bungkus ku Pakem

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Bungkus bungkus ku Pakem Pakét Wrap with Handle Saatos seueur palanggan mésér Packing Wrap kami ku Handle, aranjeunna naroskeun naha warna gagangna tiasa dikustomisasi. Jawabanana enya. Sadaya barang urang tiasa disesuaikan. Warna cecekelan ogé...
Pilem manteng pikeun ngabungkus koper

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Pilem manteng pikeun ngabungkus koper Pakét Film Peregangan Saatos seueur palanggan mésér Film Peregangan urang pikeun ngabungkus Koper, aranjeunna naroskeun naha warna gagangna tiasa dikustomisasi. Jawabanana enya. Sadaya barang urang tiasa...
Leungeun pakean nganggo bungkus pilem pilem bungkus

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

PE bungkusan plastik palapis nyusut pilem bungkus Packaging Stretch Film nganggo téknik regang pre, ngagunakeun usaha anu lumayan sareng sayogi pikeun industri, komersil, domestik, tatanén sareng perlindungan bungkusan sanés anti cai, buktina,...
Ngabungkus pilem bungkus pilem hideung
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Handur bungkus film pilem ngagulung kaunggulan: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun...
18 x 1500 cecekelan bungkus palét
Kualitas alus gulung bungkus mini manteng Handur bungkus film pilem ngagulung kaunggulan: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun barang...
Pilem bundling gunana
Kualitas alus gulung bungkus mini manteng Handur bungkus film pilem ngagulung kaunggulan: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun barang...
Leungeun bungkus leungeun kéwan
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Handur bungkus film pilem ngagulung kaunggulan: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun...
Bungkus gunana pilem pilem
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Handur bungkus film pilem ngagulung kaunggulan: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun...
Mini bungkus bungkus gulungan
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Mini bungkus bungkus gulung: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun barang anu dibungkus...
PE gunana nganggo bungkus pilem pilem bungkus
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Kauntungan bungkus Mini: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun barang anu dibungkus moal...
Alus pilem pilem bentang Mini anu tiasa diatur
Alus anu hadé bungkus bungkus mini kualitas Kauntungan bungkus Mini: Éta tiasa dianggo ngajagi parabot lawon tina noda, rips, goresan, sareng kokotor. Kalayan ngempel kuat sareng résistansi cimata anu kuat, éta mastikeun barang anu dibungkus moal...
Leungeun pilem manjang ketebalan gauge pilem pilem
Pilem regang warna sareng gagang Kauntungan: (1) Sadaya bahan kami mangrupikeun 100% LLDPE murni. Janten kualitas urang tiasa dijamin. (2) Ngiritkeun biaya sareng waktos nanganan (3) Téknologi sareng peralatan canggih (4) Cita-cita anu hébat pikeun...
Ngaropea Handy Pe Stretch Bal Bungkus Sareng Ngendali
Ngaropea Handy Pe Stretch Bal Bungkus Sareng Ngendali Kaunggulan : (1) Sadaya bahan kami mangrupikeun 100% LLDPE murni. Janten kualitas urang tiasa dijamin. (2) Ngiritkeun biaya sareng waktos nanganan (3) Téknologi sareng peralatan canggih (4)...
Bungkus anu ngadamel bungkus obah

merek: Junxing

bungkusan: Carton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Bungkus anu ngadamel bungkus obah Fitur: 1, daya tahan anu luhur, transparansi, sareng kakuatan tensile kalayan gloss anu saé 2, sipat tina rumput setihan sareng ramping dua kali 3, beurat cahya, ketebalan ipis 4, cimata kuat sareng tahan dorongan;...
Modél pilem énggal anyar nganggo cecekelan warna
Kaunggulan : (1) Sadaya bahan kami mangrupikeun 100% LLDPE murni. Janten kualitas urang tiasa dijamin. (2) Ngiritkeun biaya sareng waktos nanganan (3) Téknologi sareng peralatan canggih (4) Cita-cita anu hébat pikeun ngajagaan barang tina beueus,...
Bundling palastik warna-warni pindah bungkus pilem pilem bungkus

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Bundling palastik warna-warni pindah bungkus pilem pilem bungkus Film regar bérés saget di ampir unggal tempat di bumi atanapi tempat padamelan, bungkus palastik obah sanés teu napel atanapi ujung seukeut sapertos pita atanapi ngabungkus. Sanaos...
Pilem regang warna sareng gagang
Pilem regang warna sareng gagang Kauntungan: (1) Sadaya bahan kami mangrupikeun 100% LLDPE murni. Janten kualitas urang tiasa dijamin. (2) Ngiritkeun biaya sareng waktos nanganan (3) Téknologi sareng peralatan canggih (4) Cita-cita anu hébat pikeun...
Produk anyar Ngalahkeun pilem bungkus leungeun pilem gulungan
Produk anyar Ngadamel pilem pilem bungkus leungeun pilem Kauntungan: (1) Sadaya bahan kami mangrupikeun 100% LLDPE murni. Janten kualitas urang tiasa dijamin. (2) Ngiritkeun biaya sareng waktos nanganan (3) Téknologi sareng peralatan canggih (4)...
Mini Bungkus pilem Balut

merek: Junxing

bungkusan: karton

Kamampuhan suplai: 400 tons/months

Mini Bungkus pilem Balut Kami bahan penting tina Exxonmobile, metallocene ditambahkeun pikeun ngajamin hiji réliabilitas anu langkung luhur sareng nguatkeun résistansi cimata. Item Width Thickness Net Weight Elongation Pull force Resistance Hand use...

Cina Film Bundling suppliers

Pilem getol

Film Bundling mangrupikeun pilem roll Stretch Baby, mangrupikeun pilem idéal upami anjeun milarian turun-ngalamar hiji aplikasi atanapi kéngingkeun pisan pre-regang. Pilem ieu mangrupikeun pagelaran anu luhur, matak pilem gabungan ekstra extruded tina résin téknologi tinggi. Kakuatan ditingkatkeun sareng ciri regang hartosna pamakean film mini mum nalika nyayogikeun beban maksimum dina beban anu kurang nungtut.

Produk anyar

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan