Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tape Transparan

Tape Transparan

Kategori produk dari Tape Transparan , kami produsen khusus dari Cina, Tape Transparan , Tipe Katrangan Transparan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe Siku Sithik Transparan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

China Tape Transparan Supplier

Tape Transparan

Tipe transparan kalebu pita pelekat putih, kuning transparan, kekandelan saka pita kemasan yaiku 40 nganti 80 micron, jembarane saka 48 nganti 72mm, dawa 50 nganti 1000 yard, nggunakake tape kedap sing jelas kanggo caton lan kothak panyegelan, ngemas tape gampang ditangani, ditrapake lan nugel, bisa ditulis. Kita bisa miturut syarat klien, nggawe tape khusus.

Related Products List