Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape Transparan

Tape Transparan (Total 94 Products)

Kategori produk dari Tape Transparan , kami produsen khusus dari Cina, Tape Transparan , Tipe Katrangan Transparan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe Siku Sithik Transparan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
48mm * 100Y Product Lengkap Bopp Tape 48mm *

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

48mm * 100Y Produk Cepet Bopp Tape 48mm * Kaset pita iteuk sing ora bisa dingerteni lan ora ana ing basis film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, lumahing roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku panggunaan saben...
Tape tape pita bosen sing kurang

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape tape pita bosen sing kurang Pita bopp pelekat migunani kanggo macem-macem nggunakake omah lan kantor. Apa sampeyan nggoleki pita kantor sing transparan, pita sing dicithak utawa pita pengiriman kekuatan komersial, kita nggawa solusi larut...
panggunaan pita sing bening
Fitur: 1.. Kekandelan tipis, permukaan sing jelas, kurang awet 2.. Ora ana racun, luwih aman 3.. Gampang digunakake, efisiensi dhuwur 4.. Rintangan kanthi dhuwur, Kekuwatan kenceng 5.. Luwih nyegah karusakan lan nggawe kemasan umume katon apik...
Paket Sendiri Jumbo Roll Bopp Tape

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Paket Sendiri Jumbo Roll Bopp Tape Gulungan pita kemasan kanthi stelan sing dawa banget bisa digunakake ing pirang-pirang permukaan, bisa tahan kabeh suhu sing dhuwur lan suhu sing sithik, saben rol tape adesif ngemot adhesiveness lan kesepakatan...
Tape Sealing Seket Kelet Kanggo Kartu Sealing
Tape packing bopp sing diaktifake banyu Kanggo didol NAMA PRODUK: Tape packing bopp sing diaktifake banyu Kanggo didol CIRI: Adhesion lan properti sing apik
BOPP Industri adesif tapis jumbo gulung transparan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

BOPP Industri adesif tapis jumbo gulung transparan Pita parsel transparan digawe ing dasar film BOPP lan sawise korona voltase kanthi dhuwur, permukaan kasebut roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina...
Cetakan pita kabel kuning
Pita bopp kuning premium kualitas premium NAMA PRODUK: Pita bopp kuning premium kualitas premium
Pita transparan karo adesif adhedhasar banyu akrilik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita bingkisan khusus anti banyu transparan Pita parsel transparan digawe ing dasar film BOPP lan sawise korona voltase kanthi dhuwur, permukaan kasebut roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake tape...
tape packing warni kanggo pita bopp segel

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape packing warni kanggo pita bopp segel Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina...
Paket pelekat blok anti banyu anyar
Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual NAMA PRODUK: Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual CIRI: Adhesion lan properti sing apik
lan ketik tape pacitan vinyl plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

lan ketik tape pacitan vinyl plastik Spesifikasi pita pembungkus plastik kanthi "lebar × panjang ketebalan", "amba", jembaré pita, umume ditulis ing mm utawa cm, umume ≥ 10mm. Ing awal 80 taun kepungkur, pita vinyl spesifikasi...
tape gulung jumbo adesif

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape gulung jumbo adesif Gulung jumbo Bopp digawe dening film polipropilena sing tegang (bopp) minangka landasan, netepi permen karet sensitif akrilik. Miturut syarat klien, saka segi kekandelan, jembar, dawa, nggunakake proses plastik kanggo bop...
Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual
Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual NAMA PRODUK: Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual CIRI: Adhesion lan properti sing apik
Tutup Kartu Pengedap Kartu BOPP sing Werna

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tutup Kartu Pengedap Kartu BOPP sing Werna Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben...
Tutup Paket Warna Berbasis Banyu Acrylic

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tutup Paket Warna Berbasis Banyu Acrylic Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina...
Dijual tape Acpli packing Acryliy Panas Kuat Panas
Dijual tape Acpli packing Acryliy Panas Kuat Panas NAMA PRODUK: Dijual tape Acpli packing Acryliy Panas Kuat Panas
Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing
Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing NAMA PRODUK: Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing
Pita Tipe Transparan Super BOPP Super
Pita Tipe Transparan Super BOPP Super NAMA PRODUK: Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton
Mbusak tape packing kanggo karton packing
Mbusak tape packing kanggo karton packing NAMA PRODUK: Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton
Kekuwatan Copot Nyatap Paket Diri kanthi Dhuwur
Kekuwatan Copot Nyatap Paket Diri kanthi Dhuwur NAMA PRODUK: Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik
Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik
Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik NAMA PRODUK: Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik

China Tape Transparan Supplier

Tape Transparan

Tipe transparan kalebu pita pelekat putih, kuning transparan, kekandelan saka pita kemasan yaiku 40 nganti 80 micron, jembarane saka 48 nganti 72mm, dawa 50 nganti 1000 yard, nggunakake tape kedap sing jelas kanggo caton lan kothak panyegelan, ngemas tape gampang ditangani, ditrapake lan nugel, bisa ditulis. Kita bisa miturut syarat klien, nggawe tape khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki