Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Film Reget

Film Reget

Kategori produk dari Film Reget , kami produsen khusus dari Cina, Film Reget , Film Balut Bunder pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film Regangan Mesin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Film Reget Supplier

Film Reget

Gulungan film bungkus reget digunakake ing kargo palet packing, nduweni kekuwatan tegangan, resistensi pukulan, resistensi. Kanthi kekuatan reguler (500%) sing apik, lan bungkus, bisa mbungkus barang kanthi wutuh tanpa kolaborasi nalika transportasi, njamin anti banyu, bledug, bukti-bukti lan keamanan sing apik. Film mbungkus bisa dipasrahake menyang Manual pe stretch film, mesin bungkus mesin lan film plastik Pre-stretch. Bungkus palet nggunakake LDPE lan LLDPE minangka bahan mentah, sing ngimpor saka AS, kaya Exxonmobil lan perusahaan petrokimia liyane. Bungkus palet duwe macem-macem ukuran, bisa nggawe kemasan kebungkus khusus.

Related Products List