Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tali

Tali

Kategori produk dari Tali , kami produsen khusus dari Cina, Plapping Plastik , Tali Baja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Poly Strapping R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tali Supplier

Tali

Strapping bisa dipérang dadi mesin nggunakake mesin strap, pet strapping, manual nganggo pol stapping. Miturut volume lan bobot barang, kekandelan karton, kita nyedhiyakake macem-macem bahan, warna, ketebalan palet strap. Tali plastik bisa digunakake ing mesin kemasan otomatis, semi-otomatis, tangan. Gulung strap lan strap ingon-ingon duwe luwih saka 10 warna, tali plastik sing cocog kanggo bahan bangunan, panganan, sandhangan, dolanan, hadiah, perabot, manufaktur, olah raga, kantor lan industri liyane. Tali plastik duwure macem-macem ukuran, bisa nggawe band tali tali adat lan strapping kéwan.

Related Products List