Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape Alat tulis

Tape Alat tulis (Total 9 Products)

Kategori produk dari Tape Alat tulis , kami produsen khusus dari Cina, Tape Alat tulis , Tutup Alat Tulis Crystal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Alat tulis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik Jeneng produk : tape pabrik kontan panas kanggo mesin Bahan : Film Bopp lan dilapisi karo adesif akrilik Ukuran : Ukuran konvensional utawa saben syarat
Kothak sing paling sithik kothak diprodhuksi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kothak sing paling sithik kothak diprodhuksi Jeneng produk : Pita sadean gedhe diiseni kothak Bahan : Film Bopp lan dilapisi karo adesif akrilik Ukuran : Ukuran konvensional utawa saben syarat
1 '' Teras Kesegaran Pengeditan Teras inti

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

1 '' Teras Kesegaran Pengeditan Teras inti Stationery Tape gampang digunakake kanthi permukaan sing lancar, cocog kanggo macem-macem jinis kerajinan lan proyek sing gegandhengan karo kertas. Pita alat tulis digawe dening Polipropilena...
1 '' Intine Intensi Werna Piranti Tegangan inti Dimensi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

1 '' Intine Intensi Werna Piranti Tegangan inti Dimensi Stationery Tape gampang digunakake kanthi permukaan sing lancar, cocog kanggo macem-macem jinis kerajinan lan proyek sing gegandhengan karo kertas. Pita alat tulis digawe dening...
Tape adesif alat tulis sing jelas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape adesif alat tulis sing jelas Tape adesif alat tulis Bopp sing digawe saka film polipropilena, lan gam sing ana ing permukaan kasebut. Pita alat tulis sing jelas bisa dipérang dadi pita alat tulis swara lan tape alat meneng nalika wong mbukak...
Tape adesif lengket cellophane

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape adesif lengket cellophane Saiki, tape pelekat sel cellophane bisa ditemokake kanthi gampang ing kantor, tape cellophane duwe macem-macem panggunaan, mula cilik lan kepenak. Biasane, pita pelekat gampang dienggo, bareng karo dispenser pakai....
Tape Refill Roll kanggo Kantor Sekolah Kantor

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape Refill Roll kanggo Kantor Sekolah Kantor Rilis pita alat tulis kantor gampang digunakake kanthi permukaan sing lancar, cocog kanggo macem-macem jinis kerajinan lan proyek sing gegandhengan karo kertas. Gulungan tape alat tulis digawe dening...
Bops kantor alat tulis tape bopp

Brand: Junxing

Packaging: c

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Bops kantor alat tulis tape bopp Tape alat tulis sing pas banget digunakake ing sekolah, kantor, omah, lsp. Nulis ing lumahing alat tulis kanthi pena lan penandha, tembung kasebut cetha banget kanggo dideleng. Pita stasion kanthi ukuran lan...
Tape alat tulis kantor Bopp

Brand: Junxing

Packaging: c

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape alat tulis kantor Bopp Tape alat tulis sing pas banget digunakake ing sekolah, kantor, omah, lsp. Nulis ing lumahing alat tulis kanthi pena lan penandha, tembung kasebut cetha banget kanggo dideleng. Pita stasion kanthi ukuran lan macem-macem...

China Tape Alat tulis Supplier

Tape Alat tulis

Pita alat tulis biasane digunakake kanggo ndandani kabeh kekurangane ing kantor, omah lan sekolah. Tulisna nganggo pena, potlot utawa spandhi, saben tembung wis cetha. Kanthi lumahing lancar, gampang dipotong. Kanthi warna lan ukuran sing beda, kekandelan saka tape adesif alat tulis saka 45 nganti 65 micron, jembarane 12mm nganti 24mm, dawane 20 nganti 100 yard. Bisa nggawe tape alat tulis khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki