Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap

Tutup Pengedap

Kategori produk dari Tutup Pengedap , kami produsen khusus dari Cina, Tutup Pengedap , Tukang Kayu Carton pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pita Segel Utas R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tutup Pengedap Supplier

Tutup Pengedap

Kita nyedhiyakake akeh jinis sealing tape, kaya pita pengedap BOPP / OPP, pita sisi dobel, tape kraft, tape alat tulis, tape masking, lan liya-liyane. Pita pita adesif utamane digunakake kanggo nutup utawa nutup kothak karton, gluing lan fix. Saiki, minangka bahan pengepakan sing ora pati penting, pita kemasan digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri, kayata transpotasi, konsumen, manufaktur umum, lan liya-liyane.

Related Products List