Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup Pengedap

Tutup Pengedap

Kategori produk dari Tutup Pengedap , kami produsen khusus dari Cina, Tutup Pengedap , Tukang Kayu Carton pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pita Segel Utas R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Tutup Pengedap

Kita nyedhiyakake akeh jinis sealing tape, kaya pita pengedap BOPP / OPP, pita sisi dobel, tape kraft, tape alat tulis, tape masking, lan liya-liyane. Pita pita adesif utamane digunakake kanggo nutup utawa nutup kothak karton, gluing lan fix. Saiki, minangka bahan pengepakan sing ora pati penting, pita kemasan digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri, kayata transpotasi, konsumen, manufaktur umum, lan liya-liyane.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki