Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeTampilake Produk

Kabeh Produk (Total 514 Products)

Lebokake plastik kanggo obah

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Min. Pesenan: 2 Ton

Thickness: 25-60 Micron

Bungkus plastik kanggo obah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...
Kualitas film Mini sing apik karo gagang

Material: LLDPE

Usage: Packaging Film, Industry

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kauntungan bunder mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa mbukak. Bisa digunakake ing industri utawa pribadi....
lldpe jumbo muter bungkus amba gedhe

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

film jumbo Film jumbo yaiku film multi-ply berkualitas tinggi sing digawe ing teknologi cast. Iki digunakake kanggo nggawe kustomisasi, digunakake kanggo diproses maneh menyang film manual utawa otomatis. Film jumbo minangka produk sing wis rampung Semi, sampeyan bisa ngolah menyang gulung tangan utawa mesin. Fitur:...
Film babagan mesin mesin kelas

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: LLDPE

Usage: Packaging Film

Film babagan mesin Mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan baku . M aterial Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku...
Lebokake palet sing diwenehi warna

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Film bungkus babagan warna sing diwenehi warna Film regeng warna mbantu kita cepet ngerteni palet. Kita uga nyedhiyakake film babagan keamanan ireng legap sing bakal nyegah barang sampeyan ora dikenal yen wis terkenal utawa sensitif ing palet sampeyan. Werna kertu warna Pantone sing bisa kita lakokake. Spesifikasi:...
Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik

Material: LLDPE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Hardness: Soft

Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora mbebayani...
Ngatur Film Bungkus Handy Pe Stretch kanthi Ngalahake
Ngatur Film Bungkus Handy Pe Stretch kanthi Ngalahake Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi kanggo nyusun...
Bungkus biru Ngatasi bungkus sing obah

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Bungkus biru Ngatasi bungkus sing obah Fitur: 1, ketahanan sing dhuwur, transparansi, lan kekuwatan tegangan kanthi gloss sing apik 2, properti stiness siji-sisih lan stiness siji-sisi 3, bobot entheng, kekandelan tipis 4, luh sing kuwat lan tahan; ketahanan kadhemen, panas lan tekanan 5, bledug, lembab, buyar lan...
50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron Fitur: 1. produk rampung 2. bisa dipercaya lan sepi 3. bisa diproses menyang gulung tangan utawa mesin 4.Super Stretching Quality Rintangan bantahan Superior ekonomi apik ing struktur film siji Proses roduction P Kita spesialis ing Film Stretch, Tape Pelekat lan PP...
Film babagan model anyar kanthi gagang warna
Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi kanggo nyusun Film Stretch berwarna (6) ora mbebayani kanggo...
Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik obah ora ades kaya utawa sudhut sing cetha kaya pita utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane....
Film babagan warna kanthi gagang
Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora mbebayani...
Produk anyar Ngalahake gulungan film film bungkus tangan
Produk anyar Ngalahake gulungan film film bungkus tangan Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi...
Film Pambungkus Mini Mini

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Film Pambungkus Mini Mini We penting materi saka Exxonmobile, metallocene ditambahake kanggo njamin kekondhoan sing luwih dhuwur lan nguatake resistensi luh. Film bungkus Mini Mini yaiku Film Roll Stretch Baby, yaiku film sing paling becik yen sampeyan kepengin ngetrapake aplikasi utawa pengin pre-regangan sing dhuwur...
Film pelindung lldpe ngresiki palet cast bungkus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Film pelindung lldpe ngresiki palet cast bungkus Saiki, gulung jumbo Film Stretch Film lan luwih populer ing pasar oversea, kita nggunakake peralatan produksi film regeng multilayer kanggo nggawe film jumbo. Sawise tuku, klien nggunakake mesin kanggo nggawe proses gulung cepet lan proses pemotongan otomatis, banjur,...
film buku tangan gulung lldpe mini tangan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

film buku tangan gulung lldpe mini tangan Iki geared kanggo ngatasi aplikasi bungkus sing paling nuntut. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing papan utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus banjur tangan kelas dadi jawabane. kita uga bisa ngasilake Film Mesin Regangan,...
Langsung ireng nyuda film pembungkus LLDPE ngemas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Langsung ireng nyuda film pembungkus LLDPE ngemas Film Stretch Colour Kita cocog kanggo persetujuan sing luwih cilik, njamin beban sing aman lan stabil saben wektu sajrone sekedhik. Digunakake nganggo dispenser film pembungkus film mini sing murah lan gampang, dheweke nggawe karya entheng kanggo kiriman kasebut. Film...
Pembungkus bungkus Film plastik palet tangan plastik sing palet

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Pembungkus bungkus Film plastik palet tangan plastik sing palet Iki geared kanggo ngatasi aplikasi bungkus sing paling nuntut. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing papan utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus banjur tangan kelas dadi jawabane. kita uga bisa ngasilake...
Film Eco-Friendly lamination casting lldpe

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Film Eco-Friendly lamination casting lldpe Film penawaran laminasi film Eco-Friendly digunakake kanggo banding, bungkus pallet manual, nglindhungi barang-barang, panggunaan khusus kanggo bagean otomatis, industri kabel lan kabel . Saiki, kanggo nglindhungi lingkungan, nyuda polusi, akeh pasar sing nggunakake warpangan...
Pelancaran lembab siling plastik plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Pelancaran lembab siling plastik plastik Pelancaran plastik siling peluh plastik sing biasane digunakake kanggo banding, bungkus palet manual, nglindhungi barang-barang, panggunaan khusus kanggo bagean otomatis, kawat lan kabel . Saiki, kanggo nglindhungi lingkungan, nyuda polusi, akeh pasar sing nggunakake warpangan...
Lldpe film mini gulung plastik bungkus film bunder

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Material: PE

Usage: Packaging Film

Lldpe film mini gulung plastik bungkus film bunder Lldpe film mini roll plastik bungkus film digunakake kanggo banding, bungkus pallet manual, nglindhungi barang-barang, panggunaan khusus kanggo bagean otomatis, kawat lan kabel . Saiki, kanggo nglindhungi lingkungan, nyuda polusi, akeh pasar sing nggunakake warpangan...

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki