Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Tampilake Produk

Kabeh Produk

  • 20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu panas bisa...

  • Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

  • Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik

    Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    • Size: 17-28 Inchs

    Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik Jeneng produk : tape pabrik kontan panas kanggo mesin Bahan : Film Bopp lan dilapisi karo adesif akrilik Ukuran : Ukuran konvensional utawa saben syarat pelanggan Kothak bungkus kothak gedhe sing paling laris digunakake kanggo panyegelan karton, bisa uga digunakake kanggo paket...

  • 22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

  • 20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film 20mic * 400mm Platic casting inti Stretch Film pilihan minangka pilihan saben dinane kanggo nangani aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast...

  • warna putih super tipis 8mm pp strapping

    warna putih super tipis 8mm pp strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    Werna warna putih tipis super tipis 8mm Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

  • 8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

  • lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    • Size: 17-28 Inchs

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik Spesifikasi pita pembungkus plastik kanthi "lebar × panjang ketebalan", "amba", jembaré pita, umume ditulis ing mm utawa cm, umume ≥ 10mm. Ing awal 80 taun kepungkur, pita vinyl spesifikasi umum yaiku: 72mm, 60mm, 50mm, 30mm lan sapiturute. Saiki, e jinis tape...

  • Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Width: 12mm-25mm

    • Thickness: 0.6mm-1.5mm

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas Roda banding plastik plastik ingon-ingon Superior tali pinggiran produsen kualitas ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping...

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • 80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    • Material: PE

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus Film regangan iki yaiku film plastik kanthi larut siji utawa sisi utawa loro-lorone, artikel sing diikat lan dibungkus, lan adesif dhewe ora cocog karo permukaan artikel sing dibungkus, nanging mung ana ing permukaan film lan film . Panganggone gedhe ing ekspor,...

  • tape gulung jumbo adesif

    tape gulung jumbo adesif

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Size: 17-28 Inchs

    • Color: Clear/Transparent

    Tape gulung jumbo adesif Gulung jumbo Bopp digawe dening film polipropilena sing tegang (bopp) minangka landasan, netepi permen karet sensitif akrilik. Miturut syarat klien, saka segi kekandelan, jembar, dawa, nggunakake proses plastik kanggo bop jumbo roll tape. Banjur, nggunakake mesin nglereni otomotif kanggo...

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    • Material: PE

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane. Kita...

  • Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Size: 5mm-19mm

    • Thickness: 0.45mm-1.3mm

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding otomatis lan panggunaan tangan. 5....

  • Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual

    Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual

    Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual NAMA PRODUK: Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual CIRI: Adhesion lan properti sing apik banget Rintangan kanggo kadhemen, panas lan tuwa Ora bising nalika nggunakake Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan ketahanan dampak sing apik Cocog digunakake ing...

  • Tutup Kartu Pengedap Kartu BOPP sing Werna

    Tutup Kartu Pengedap Kartu BOPP sing Werna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    • Size: 17-28 Inchs

    Tutup Kartu Pengedap Kartu BOPP sing Werna Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake parecl tape.Ia bisa. bungkus barang rampung sing apik...

  • Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Material: PE

    • Usage: Packaging Film

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

Related Products List