Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tape dicithak

Tape dicithak

Kategori produk dari Tape dicithak , kami produsen khusus dari Cina, Tape dicithak , Tape Packaging Custom pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Packaging Printed R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

  • Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus

    Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan adesif sing apik, bisa ndhukung nyithak logo sampeyan ing tape lan lebar, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing...

  • Tipe Lampu Printer Adaptasi Bopp Kanthi Logo

    Tipe Lampu Printer Adaptasi Bopp Kanthi Logo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tipe Lampu Printer Plancong Custom Kanthi Log Tipe Pencet Pratelan Bopp Custom Kanthi lumahing Logowith lancar, wayahe adhesive kekuwatan lan warna suwene ngelingake segel aman ing ranté pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan ora ana sisa. Pita sealing cetak utamane digunakake ing segel,...

  • Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi

    Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi Grosir Tofing Paket Custom Grosir Tinggi Tape kanthi lumahing lancar, hi kekuwatan adhem lan warna suwene ngelingake segel aman ing ranté pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan ora ana sisa. Pita sealing cetak utamane digunakake ing segel,...

  • karton sealing tape / Cintas de Embalaje

    karton sealing tape / Cintas de Embalaje

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    karton sealing tape / Cintas de Embalaje Fitur: 1.Super tack lan adhesion kanggo permukaan 2. Ngolah panggunaan kanggo kualitas sing konsisten 3..Proses proses

  • tape sealing packaging adesif

    tape sealing packaging adesif

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape sealing packaging Fitur: 1.Super tack lan adhesion kanggo permukaan 2. Ngolah panggunaan kanggo kualitas sing konsisten 3..Proses proses

  • Tape bungkus kothak hadiah rega Grosir karo logo

    Tape bungkus kothak hadiah rega Grosir karo logo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape bungkus kothak hadiah rega Grosir karo logo Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa ilang 4. Gampang gampang ngatur stok lan identin Jinis Produk

  • Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom

    Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa

  • Sedheng pita canggih abang transparan

    Sedheng pita canggih abang transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Sedheng pita canggih abang transparan Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa

  • Lekat tape adesif sing adol pita panas

    Lekat tape adesif sing adol pita panas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Lekat tape adesif sing adol pita panas Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa ilang lan Tape Packaging Pack

  • tape kedap kiriman karton khusus sing dicithak

    tape kedap kiriman karton khusus sing dicithak

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

  • biaya peringatan dicithak dhuwur sing larang

    biaya peringatan dicithak dhuwur sing larang

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kos peringatan dicithak dhuwur sing larang. Kos peringatan dicithak khusus sing dhuwur duwe adesif sing kuwat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

  • tape kedut karton dicithak khusus

    tape kedut karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita segel karton dicithak khusus pita pengedap karton dicithak khusus duwe adesif sing kuwat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa macem-macem solusi...

  • tape adesif paling apik kanggo plastik

    tape adesif paling apik kanggo plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita adesif paling apik kanggo plastik Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis sabuk pengemasan, spesifikasi lan logo bisa disesuaikan miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan kanggo produk, supaya produk apik lan produk populer kanggo sampeyan. panggunaan...

  • Pita adesif sing paling apik sing dicithak lan panas

    Pita adesif sing paling apik sing dicithak lan panas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita adesif sing paling apik sing dicithak lan panas Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis sabuk pengemasan, spesifikasi lan logo bisa disesuaikan miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan kanggo produk, supaya produk apik lan produk populer kanggo sampeyan....

  • gulung jumbo bopp packing tape

    gulung jumbo bopp packing tape

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Bumbung gulung jumbo tape Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis tape pack kaya Transparan Tape.Colored Tape. Tape Printed.Double Sided Sided. spesifikasi lan logo bisa dicocogake miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan kanggo produk, supaya produk...

  • perusahaan pita karton dicithak khusus

    perusahaan pita karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    perusahaan pita karton dicithak khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan...

  • Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton

    Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton Kertas cetak cetak logo Custom iki kanggo katutup karton , pita iki adol banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan tahan dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat sampeyan, ngewangi barang supaya disimpen kanthi aman lan aman. Pita iki...

  • pita panyetel karton dicithak khusus

    pita panyetel karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    pita panyetel karton dicithak khusus Tape Packaging Custom iki sade banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan resistensi sing dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat sampeyan, ngewangi barang supaya disimpen kanthi aman lan aman. Pita iki cukup awet kanggo ngatasi proyek sing angel, mula...

  • rol tape kemasan putih khusus karo logo

    rol tape kemasan putih khusus karo logo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    rol tape kemasan putih khusus karo logo Iki packing tape muter adat putih karo logo wis adhesive apik lan resistance dhuwur. lan bisa ndhukung nyithak logo sampeyan ing tape lan lebar, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Iki sing paling cocog kanggo kabeh panyimpenan, obah, kiriman, kemasan lan...

  • pita pelekat akrilik akrilik adat dicithak

    pita pelekat akrilik akrilik adat dicithak

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    logo adesif akrilik akrilik cetak pabrik Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan adesif sing apik, bisa ndhukung nyithak logo sampeyan ing tape lan lebar, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing komprehensif kanggo...

China Tape dicithak Supplier

Tape dicithak

Tape packing dicithak digunakake kanggo nutup, dekorasi, peringatan, proyek DIY lan desain. Iku cara pariwara sing apik. Bisa nyithak gambar, logo, tembung ing ndhuwur. Kekandelan tape washi saka 43 nganti 60 micron, jembarane saka 24mm nganti 72mm, dawa 35 nganti 1000 yard. Bisa nggawe tape printing khusus.

Related Products List