Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape dicithak

Tape dicithak (Total 28 Products)

Kategori produk dari Tape dicithak , kami produsen khusus dari Cina, Tape dicithak , Tape Packaging Custom pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Packaging Printed R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
logo warna beda, tape packing bopp berkualitas paling apik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Bakul dicithak pita karton sing dicithak Bakul dicetak karton pita karton kanthi lumahing lancar, wayahe gaya adesis lan warna wektu dawa ngelingake segel sing aman sajrone rantai pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan ora ana...
Grosir oposip bungkus kontes pita tape adesif

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Bakul dicithak pita karton sing dicithak Bakul dicetak karton pita karton kanthi lumahing lancar, wayahe gaya adesis lan warna wektu dawa ngelingake segel sing aman sajrone rantai pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan ora ana...
Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh...
Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan adesif sing apik, bisa ndhukung nyithak logo sampeyan ing tape lan lebar, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo...
Tipe Lampu Printer Adaptasi Bopp Kanthi Logo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tipe Lampu Printer Plancong Custom Kanthi Log Tipe Pencet Pratelan Bopp Custom Kanthi lumahing Logowith lancar, wayahe adhesive kekuwatan lan warna suwene ngelingake segel aman ing ranté pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan...
Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi Grosir Tofing Paket Custom Grosir Tinggi Tape kanthi lumahing lancar, hi kekuwatan adhem lan warna suwene ngelingake segel aman ing ranté pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung...
karton sealing tape / Cintas de Embalaje

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

karton sealing tape / Cintas de Embalaje Fitur: 1.Super tack lan adhesion kanggo permukaan 2. Ngolah panggunaan kanggo kualitas sing konsisten 3..Proses proses
tape sealing packaging adesif

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape sealing packaging Fitur: 1.Super tack lan adhesion kanggo permukaan 2. Ngolah panggunaan kanggo kualitas sing konsisten 3..Proses proses
Tape bungkus kothak hadiah rega Grosir karo logo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape bungkus kothak hadiah rega Grosir karo logo Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa ilang 4. Gampang gampang ngatur stok lan identin Jinis Produk
Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa
Sedheng pita canggih abang transparan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Sedheng pita canggih abang transparan Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa
Lekat tape adesif sing adol pita panas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Lekat tape adesif sing adol pita panas Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa ilang lan Tape Packaging Pack
tape kedap kiriman karton khusus sing dicithak

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh...
biaya peringatan dicithak dhuwur sing larang

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kos peringatan dicithak dhuwur sing larang. Kos peringatan dicithak khusus sing dhuwur duwe adesif sing kuwat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan...
tape kedut karton dicithak khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita segel karton dicithak khusus pita pengedap karton dicithak khusus duwe adesif sing kuwat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal...
tape adesif paling apik kanggo plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita adesif paling apik kanggo plastik Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis sabuk pengemasan, spesifikasi lan logo bisa disesuaikan miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan kanggo produk,...
Pita adesif sing paling apik sing dicithak lan panas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita adesif sing paling apik sing dicithak lan panas Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis sabuk pengemasan, spesifikasi lan logo bisa disesuaikan miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan...
gulung jumbo bopp packing tape

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Bumbung gulung jumbo tape Perusahaan kita nindakake bisnis kabeh jinis tape pack kaya Transparan Tape.Colored Tape. Tape Printed.Double Sided Sided. spesifikasi lan logo bisa dicocogake miturut syarat kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik...
perusahaan pita karton dicithak khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

perusahaan pita karton dicithak khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita...
Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton Kertas cetak cetak logo Custom iki kanggo katutup karton , pita iki adol banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan tahan dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat...
pita panyetel karton dicithak khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

pita panyetel karton dicithak khusus Tape Packaging Custom iki sade banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan resistensi sing dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat sampeyan, ngewangi barang supaya disimpen kanthi aman...

China Tape dicithak Supplier

Tape dicithak

Tape packing dicithak digunakake kanggo nutup, dekorasi, peringatan, proyek DIY lan desain. Iku cara pariwara sing apik. Bisa nyithak gambar, logo, tembung ing ndhuwur. Kekandelan tape washi saka 43 nganti 60 micron, jembarane saka 24mm nganti 72mm, dawa 35 nganti 1000 yard. Bisa nggawe tape printing khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki