Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tali > PP Strapping

PP Strapping

Kategori produk dari PP Strapping , kami produsen khusus dari Cina, Pp Strapping , Tensile Virgin Pp Strapping Tinggi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gantungan Pp R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

  • warna putih super tipis 8mm pp strapping

    warna putih super tipis 8mm pp strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Werna warna putih tipis super tipis 8mm Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

  • 8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding otomatis lan panggunaan tangan. 5....

  • Tali fastener PP

    Tali fastener PP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tali fastener PP Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding otomatis lan panggunaan tangan. 5. Mesra lingkungan. 6. Akeh pilihan warna....

  • Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

  • Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP

    Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP Materi Darah Merah kelas grade PP tali ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polypropylene, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang panggunaan, lan...

  • Nyithak pp strapping printing band band

    Nyithak pp strapping printing band band

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Nyithak pp strapping printing band band Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping dicithak, nduweni daya tarik sing kuat, tali percetakan bisa miturut kebutuhan klien, kanggo nyetak logo, tembung, mula logo kasebut bisa dingerteni kanthi becik, percetakan strap duwe efek pariwara sing apik....

  • Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng

    Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

  • Gulungan pita pita plastik nganggo tangan

    Gulungan pita pita plastik nganggo tangan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Gulungan pita pita plastik nganggo tangan Gulung banding plastik populer digunakake kanggo tujuan kemasan, wong nggunakake gulungan strapping tangan nganggo alat manual, nduweni daya tahan dhuwur, resistensi kimia, ketebalan seragam, kekuwatan dhuwur. Gulung strapping mesin utamane digunakake kanggo mesin packing...

  • Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang...

  • Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis

    Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis Tali tali putih Tali putih kanggo jeneng ilmiah polipropilena semi otomatis, yaiku jinis plastik.pp kothak sing umum umum yaiku resin kelas polypropylene sing disapu, amarga plastikitas apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng,...

  • Tangan dara nganggo tali PP kelas

    Tangan dara nganggo tali PP kelas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tangan dara nganggo tali PP kelas Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake, lsp. ., tali kothak...

  • Wadhah Mesin Bahan Red PP materi bahan

    Wadhah Mesin Bahan Red PP materi bahan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Wadhah Mesin Bahan Red PP materi bahan Materi Darah Merah kelas grade PP tali ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polypropylene, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang nggunakake, lan sapiturute,...

  • Bahan anyar band strapping Blue pp

    Bahan anyar band strapping Blue pp

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Bahan anyar band strapping Blue pp Bahan-bahan anyar Blue pp strapping band name of polypropylene, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin polypropylene resin, amarga plastikitas apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane, tali kothak...

  • pp strapping karo inti kertas

    pp strapping karo inti kertas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Bungkus biru pp tanpa inti kertas Strip biru kanthi strap tanpa jeneng ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polipropilena, amarga katrampilan apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane, tali kothak...

  • Bungkus biru pp tanpa inti kertas

    Bungkus biru pp tanpa inti kertas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Bungkus biru pp tanpa inti kertas Strip biru kanthi strap tanpa jeneng ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polipropilena, amarga katrampilan apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane, tali kothak...

  • PP tali nganggo tali plastik kuning

    PP tali nganggo tali plastik kuning

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    PP tali nganggo tali plastik kuning Kanggo tali tali tali plastik nganggo tali plastik kuning , bisa nggawe luwih saka 10 warna, nanging tali nganggo tali plastik kuning minangka warna sing paling populer ing pasar. Tali bundle plastik Wis lumebu lan permukaan sing apik kanggo milih, uga miturut kabutuhan customer...

China PP Strapping Supplier

PP Strapping

Tali PP digunakake kanggo mesin plastik otomatis lan semi-otomatis lan packing munual.PP gulung luwih saka 10 warna, warna abang, ijo, kuning, biru, ungu, ireng lsp. Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping plastik, nduweni daya tarik kuwat. Ambane tali tali pp yaiku 5 nganti 19mm, kekandelan yaiku 0,45-1.3mm,, kekuwatan tensile 40 nganti 300kg. Bisa nggawe bungkus pp khusus.

Related Products List