Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTaliPP Strapping

PP Strapping (Total 76 Products)

Kategori produk dari PP Strapping , kami produsen khusus dari Cina, Pp Strapping , Tensile Virgin Pp Strapping Tinggi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gantungan Pp R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Plastik plastik polypropylene strap pembungkus tali

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali fastener PP Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu kanthi pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding...
2020 kothak tugas plastik plastik abot

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

2019 strapping plastik kothak tugas abot Tugas kothak abot strapping plastik ijo digawe saka 100% PET bahan mentahan. Kita duwe 3 garis produksi kanggo ngasilake strapping PET, wis diekspor luwih saka 30 negara lan entuk asil sing apik saka dheweke....
Plastik sabuk kemasan plastik plastik kanthi warni

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali plastik plastik khusus dicithak kanthi warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet sing disesuaikan lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar...
Lingkungan 1/2 Tali Kemasan Plastik Plastik / strapping

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Lingkungan kekuwatan 1/2 Tali Packing Plastik Polik / strapping Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping dicithak, nduweni daya tarik sing kuat, tali percetakan bisa miturut kebutuhan klien, kanggo nyetak logo, tembung,...
100% Tali Pluring Plastik Bahan Bahan Dara

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Kuwat Plastik ngemas tali Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping dicithak, nduweni daya tarik sing kuat, tali percetakan bisa miturut kebutuhan klien, kanggo nyetak logo, tembung, mula logo kasebut bisa dingerteni...
Busak warna prawan warna putih pp strapping band

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

8mm lebar x0.5mm high pp strapping putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien...
Tali plastik plastik dicithak khusus warna kanthi warna

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali plastik plastik dicithak khusus berwarna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung nganggo tali palet sing disesuaikan lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing...
Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa...
warna putih super tipis 8mm pp strapping

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Werna warna putih tipis super tipis 8mm Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien...
8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa...
Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan...
Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan...
Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4....
Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik plastik plastik bunder ungu warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien...
Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP Materi Darah Merah kelas grade PP tali ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polypropylene, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing...
Nyithak pp strapping printing band band

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Nyithak pp strapping printing band band Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping dicithak, nduweni daya tarik sing kuat, tali percetakan bisa miturut kebutuhan klien, kanggo nyetak logo, tembung, mula logo kasebut bisa...
Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan...
Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS,...
Gulungan pita pita plastik nganggo tangan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Gulungan pita pita plastik nganggo tangan Gulung banding plastik populer digunakake kanggo tujuan kemasan, wong nggunakake gulungan strapping tangan nganggo alat manual, nduweni daya tahan dhuwur, resistensi kimia, ketebalan seragam, kekuwatan...
Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik,...
Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis Tali tali putih Tali putih kanggo jeneng ilmiah polipropilena semi otomatis, yaiku jinis plastik.pp kothak sing umum umum yaiku resin kelas polypropylene sing disapu, amarga plastikitas...

China PP Strapping Supplier

PP Strapping

Tali PP digunakake kanggo mesin plastik otomatis lan semi-otomatis lan packing munual.PP gulung luwih saka 10 warna, warna abang, ijo, kuning, biru, ungu, ireng lsp. Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping plastik, nduweni daya tarik kuwat. Ambane tali tali pp yaiku 5 nganti 19mm, kekandelan yaiku 0,45-1.3mm,, kekuwatan tensile 40 nganti 300kg. Bisa nggawe bungkus pp khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki