Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Dodolan pet sing paling apik
Dodolan pet sing paling apik
Dodolan pet sing paling apik
Dodolan pet sing paling apik

Dodolan pet sing paling apik

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 12mm-25mm

    Thickness: 0.6mm-1.5mm

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Sabuk strap sabuk PET


Gulung band strapping ingon-ingon iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth strapping hewan lan maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif sing paling populer, minangka bahan anyar, Material Pengebalan Ketebalan PET yaiku bukti kelembapan, anti banyu, anti karat. Kekandelan sabuk penget kéwan ingon 0,6 nganti 1,5 mm, jembaré 12 nganti 25 mm, gaya tensile 200 nganti 1200 kg. Bisa nggawe alat strapping pet khusus.

Plens dispenser strap pet strap baja plastik digawe dening PET, duwe biaya murah, ngirit, perlindungan lingkungan, awet, fitur kekuatan tensile, straping pet nambah keuntungan efisiensi ngulungake, nambah tingkat panggunaan ruang tumpukan. Tali baja plastik sing digunakake ing paketan kayu, kemasan baja, kemasan kaca, kemasan logam lsp.


S pecification rata:

Ing ngisor iki kabeh ukuran Pet Strapping:

Specification Width Thickness Pull force Total weight Net weight Core Diameter Length
PET-0905 9.0mm 0.50mm >150kg 20kg 18.5kg 200/406mm 3400m
PET-1205 12.0mm 0.50mm >210kg 20kg 18.5kg 200/406mm 2500m
PET-1206 12.0mm 0.60mm >240kg 20kg 18.5kg 200/406mm 2300m
PET-1606 16.0mm 0.60mm >350kg 20kg 18.5kg 200/406mm 1480m
PET-1608 16.0mm 0.80mm >500kg 20kg 18.5kg 200/406mm 1080m
PET-1610 16.0mm 1.00mm >520kg 20kg 18.5kg 200/406mm 970m
PET-1908 19.0mm 0.80mm >550kg 20kg 18.5kg 200/406mm 1020m
PET-1910 19.0mm 1.00mm >700kg 20kg 18.5kg 200/406mm 740m
PET-1912 19.0mm 1.20mm >850kg 20kg 18.5kg 200/406mm 660m
PET-2510 25.0mm 1.0mm >1000kg 20kg 18.5kg 200/406mm 500m
PET-2512 25.0mm 1.2mm >1100kg 20kg 18.5kg 200/406mm 500m

P roduct nuduhake:



plastic steel strapping

pet strap band

pet strapping band

pet strap


P acking Piranti:


R panggunaan:

1111111111111111111111

2222222222222222222222222222222

333333333333333333333

44444444444


F eature:


Tampilake C :

proses produk

23

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

lllllllll

186416


C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz


D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Tali > PET Strapping

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List