Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTaliPET Strapping

PET Strapping (Total 18 Products)

Kategori produk dari PET Strapping , kami produsen khusus dari Cina, Pet Strapping , Tali Pet Pet pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Material Pet Strap Kekebalan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
19mm Pet Strapping Green Kanggo Pengambilan Kargo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

19mm Pet Strapping Green Kanggo Pengambilan Kargo Roda banding plastik plastik ingon-ingon Superior tali pinggiran produsen kualitas ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing...
Tali PET kanggo industri kemasan Balung tali

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali PET kanggo industri kemasan Balung tali Iki strapping PET dirancang kanggo cahya tugas mediuming medium, palletising lan bundling. Bisa ndhukung macem-macem jembar, ketebalan, lan polimer variasi. alternatif sing luwih aman tinimbang strapping...
Tali plastik plastik tenacity dhuwur

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Tali plastik plastik tenacity dhuwur Pet straping band plastik Pet PET ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET...
Sabuk strapping piawaian kualitas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk strapping piawaian kualitas Strap ingon-ingon diwenehi daya tahan poliester (PET) sing luwih dhuwur yaiku biaya kargo ngemas kanthi 20% -30% strapping. Kajaba iku, strap PET bobot 7 kaping luwih murah tinimbang strapping baja. Kanggo produk...
Dodolan pet sing paling apik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk strap sabuk PET Gulung band strapping ingon-ingon iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth strapping hewan lan maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif sing paling populer, minangka...
Hot strapping roll ingon-ingon

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk strap sabuk PET Pita Strapping PET iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth straping pet kanthi maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif paling populer, minangka bahan anyar, tali baja...
Kekuwatan PET gedhe ditarik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

China kekuatan dhuwur, bobot entheng, Green PET strapping Strap ingon-ingon diwenehi daya tahan poliester (PET) sing luwih dhuwur yaiku biaya kargo ngemas kanthi 20% -30% strapping. Kajaba iku, strap PET bobot 7 kaping luwih murah tinimbang...
kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo Iki strapping PET dirancang kanggo cahya tugas mediuming medium, palletising lan bundling. Bisa ndhukung macem-macem jembar, ketebalan, lan polimer variasi. alternatif sing luwih aman tinimbang...
16 mm rol band band strapping hewaning ijo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

16 mm rol band band strapping hewaning ijo 16 mm lebar kelet hewan ijo ukurane 8 mm 8 ukuran ukuran biasa, kanthi gaya tarik sing kuat, bisa digunakake kanggo mbukak barang 500 kg. Minangka alternatif strapping baja, strapping hewan ijo duwe akeh...
Sabuk pengepak tali tali hejo

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk pengepak tali tali hejo Tali pet hejo minangka bahan strap bungkus anyar sing paling gedhe ing saindenging jagad. Tali ingon-ingon daur ulang njupuk papan ing baja lan sabuk pembungkus baja, iku luwih ramah lingkungan lan ekonomi. Ora mung...
Pita plastik plastik ngemas tape strap tape strap

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pita plastik plastik ngemas tape strap tape strap Tali pengikat plastik plastik digawe saka bahan kanggo bahan kemasan kelas, tahan kanggo kelembapan, teyeng, banyu, karat. Tali kothak pengepakan kothak pet iku mesra alam, mula ora nyebabake masalah...
Sabuk strap sabuk plastik plastik poli

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk strap sabuk plastik plastik poli Bahan mentah rol l strap poliid yaiku proteksi lingkungan [Polythene Terephthalate [bahan utawa kripik pet. Nyedhiyakake jembaré, ketebalan, dawa, bobot, warna sing dipilih, uga nawakake layanan OEM lan ODM,...
Muter plastik plastik tangan nganggo pita

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Muter plastik plastik tangan nganggo pita Pet banding plastik muter wis utamané dipigunakaké ing packing produk abot, banget populer ing industri ngisor, industri kayu, industri kertas, industri baja, industri serat kimia, industri katun, etc. Pet...
Roda nganggo tali pinggang nganggo tali tali tali sabuk

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Roda nganggo tali pinggang nganggo tali tali tali sabuk Gulungan banding plastik ingon-ingon wis akeh digunakake ing pengepakan kayu, pengemasan kertas, pembungkus baja, pengambilan serat kimia, kemasan katun, gulungan strok tangan ingon-ingon uga...
Rega regu tali tali pengikat kewan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Rega regu tali tali pengikat kewan Tali tali ingon-ingon bisa digunakake minangka alternatif sabuk baja spesifikasi utawa kawat-baja kanthi kekuatan tegangan sing padha. Nanging bobote kasebut mung 1/6 saka bahan kemasan kasebut, sing bisa ngirit...
Sabuk strap sabuk PET

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Sabuk strap sabuk PET Sabuk strap ingon-ingon ringan, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok tali PET kanthi maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif paling populer, minangka bahan anyar, tali baja PET yaiku...
Gelas pita strap baja plastik strap band pet

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Gelas pita strap baja plastik strap band pet Gulung strap baja plastik plastik strap band bisa digunakake minangka alternatif sabuk baja spesi utawa kabel kawat kanthi kekuatan tegangan sing padha. Nanging bobote saka baja plastik mung 1/6 saka...
Plamping baja plastik nganggo tali

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Plamping baja plastik nganggo tali Pita tali strap baja plastik digawe dening PET, nduweni biaya murah, ngirit, perlindungan lingkungan, awet, tegangan stegt dhuwur, straping pet nambah keuntungan efisiensi ngulungake, nambah tingkat panggunaan...

China PET Strapping Supplier

PET Strapping

Strapping PET saiki minangka jalur alternatif lan baling alternatif sing paling populer, amarga bahan anyar, tali pet duwe biaya sing murah, steg tensile sing dhuwur, nambah kaluwihan efisiensi nyerahake. Tali baja plastik sing digunakake ing paketan kayu, kemasan baja, kemasan kaca, kemasan logam lsp. Tali baja PET yaiku moistureproof, anti banyu, anti-karat. Kekandelan band strapping pet yaiku 0.6 nganti 1,5mm, jembaré 12 nganti 25mm, gaya tensile 200 nganti 1200kg. Bisa nggawe strapping baja pet dering khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki