Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tali > PET Strapping

PET Strapping

Kategori produk dari PET Strapping , kami produsen khusus dari Cina, Pet Strapping , Tali Pet Pet pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Material Pet Strap Kekebalan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas Roda banding plastik plastik ingon-ingon Superior tali pinggiran produsen kualitas ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping...

  • Tali plastik plastik tenacity dhuwur

    Tali plastik plastik tenacity dhuwur

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tali plastik plastik tenacity dhuwur Pet straping band plastik Pet PET ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping duwe elongation sing dhuwur banget, bisa nyerep kejutan lan...

  • Sabuk strapping piawaian kualitas

    Sabuk strapping piawaian kualitas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk strapping piawaian kualitas Strap ingon-ingon diwenehi daya tahan poliester (PET) sing luwih dhuwur yaiku biaya kargo ngemas kanthi 20% -30% strapping. Kajaba iku, strap PET bobot 7 kaping luwih murah tinimbang strapping baja. Kanggo produk abot kayata strap luwih dipercaya lan luwih murah tinimbang waja baja;...

  • Dodolan pet sing paling apik

    Dodolan pet sing paling apik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk strap sabuk PET Gulung band strapping ingon-ingon iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth strapping hewan lan maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif sing paling populer, minangka bahan anyar, Material Pengebalan Ketebalan PET yaiku bukti kelembapan,...

  • Hot strapping roll ingon-ingon

    Hot strapping roll ingon-ingon

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk strap sabuk PET Pita Strapping PET iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth straping pet kanthi maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif paling populer, minangka bahan anyar, tali baja PET yaiku bukti kelembapan, anti banyu, anti karat. Kekandelan sabuk...

  • Kekuwatan PET gedhe ditarik

    Kekuwatan PET gedhe ditarik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    China kekuatan dhuwur, bobot entheng, Green PET strapping Strap ingon-ingon diwenehi daya tahan poliester (PET) sing luwih dhuwur yaiku biaya kargo ngemas kanthi 20% -30% strapping. Kajaba iku, strap PET bobot 7 kaping luwih murah tinimbang strapping baja. Kanggo produk abot kayata strap luwih dipercaya lan luwih...

  • Tali PET plastik kanggo industri kemasan Balung tali

    Tali PET plastik kanggo industri kemasan Balung tali

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Tali PET plastik kanggo industri kemasan Balung tali Iki strapping PET dirancang kanggo cahya tugas mediuming medium, palletising lan bundling. Bisa ndhukung macem-macem jembar, ketebalan, lan polimer variasi. alternatif sing luwih aman tinimbang strapping baja lan bobote 1/2 sing luwih entheng tinimbang waja baja....

  • kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo

    kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo Iki strapping PET dirancang kanggo cahya tugas mediuming medium, palletising lan bundling. Bisa ndhukung macem-macem jembar, ketebalan, lan polimer variasi. alternatif sing luwih aman tinimbang strapping baja lan bobote 1/2 sing luwih entheng tinimbang waja baja. Kita...

  • 16 mm rol band band strapping hewaning ijo

    16 mm rol band band strapping hewaning ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    16 mm rol band band strapping hewaning ijo 16 mm lebar kelet hewan ijo ukurane 8 mm 8 ukuran ukuran biasa, kanthi gaya tarik sing kuat, bisa digunakake kanggo mbukak barang 500 kg. Minangka alternatif strapping baja, strapping hewan ijo duwe akeh fitur, sing paling penting, yaiku rega, luwih murah tinimbang strapping...

  • Sabuk pengepak tali tali hejo

    Sabuk pengepak tali tali hejo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk pengepak tali tali hejo Tali pet hejo minangka bahan strap bungkus anyar sing paling gedhe ing saindenging jagad. Tali ingon-ingon daur ulang njupuk papan ing baja lan sabuk pembungkus baja, iku luwih ramah lingkungan lan ekonomi. Ora mung sabuk pengepak tali pet ijo kanggo pilihan sampeyan, nanging uga duwe...

  • Pita plastik plastik ngemas tape strap tape strap

    Pita plastik plastik ngemas tape strap tape strap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pita plastik plastik ngemas tape strap tape strap Tali pengikat plastik plastik digawe saka bahan kanggo bahan kemasan kelas, tahan kanggo kelembapan, teyeng, banyu, karat. Tali kothak pengepakan kothak pet iku mesra alam, mula ora nyebabake masalah polusi lingkungan. Dibandhingake karo sabuk waja, ora kudu ngethok...

  • Sabuk strap sabuk plastik plastik poli

    Sabuk strap sabuk plastik plastik poli

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk strap sabuk plastik plastik poli Bahan mentah rol l strap poliid yaiku proteksi lingkungan [Polythene Terephthalate [bahan utawa kripik pet. Nyedhiyakake jembaré, ketebalan, dawa, bobot, warna sing dipilih, uga nawakake layanan OEM lan ODM, nggawe sabuk strap tali pelet. Tali palet plastik plastik ingon-ingon...

  • Muter plastik plastik tangan nganggo pita

    Muter plastik plastik tangan nganggo pita

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Muter plastik plastik tangan nganggo pita Pet banding plastik muter wis utamané dipigunakaké ing packing produk abot, banget populer ing industri ngisor, industri kayu, industri kertas, industri baja, industri serat kimia, industri katun, etc. Pet tangan strapping muter iku dame bukti, anti teyeng,-air repellent,...

  • Roda nganggo tali pinggang nganggo tali tali tali sabuk

    Roda nganggo tali pinggang nganggo tali tali tali sabuk

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Roda nganggo tali pinggang nganggo tali tali tali sabuk Gulungan banding plastik ingon-ingon wis akeh digunakake ing pengepakan kayu, pengemasan kertas, pembungkus baja, pengambilan serat kimia, kemasan katun, gulungan strok tangan ingon-ingon uga bisa digunakake kanggo kemasan ingot aluminium, kemasan kaca, kemasan...

  • Rega regu tali tali pengikat kewan

    Rega regu tali tali pengikat kewan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Rega regu tali tali pengikat kewan Tali tali ingon-ingon bisa digunakake minangka alternatif sabuk baja spesifikasi utawa kawat-baja kanthi kekuatan tegangan sing padha. Nanging bobote kasebut mung 1/6 saka bahan kemasan kasebut, sing bisa ngirit biaya packing 50%. Tali packing pet digawe saka bahan kanggo ngemas...

  • Sabuk strap sabuk PET

    Sabuk strap sabuk PET

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Sabuk strap sabuk PET Sabuk strap ingon-ingon ringan, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok tali PET kanthi maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif paling populer, minangka bahan anyar, tali baja PET yaiku bukti kelembapan, anti banyu, anti karat. Kekandelan sabuk penget kéwan...

  • Gelas pita strap baja plastik strap band pet

    Gelas pita strap baja plastik strap band pet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Gelas pita strap baja plastik strap band pet Gulung strap baja plastik plastik strap band bisa digunakake minangka alternatif sabuk baja spesi utawa kabel kawat kanthi kekuatan tegangan sing padha. Nanging bobote saka baja plastik mung 1/6 saka bahan kemasan kasebut, sing bisa ngirit biaya 50%. Pita tali pet bisa...

  • Plamping baja plastik nganggo tali

    Plamping baja plastik nganggo tali

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Plamping baja plastik nganggo tali Pita tali strap baja plastik digawe dening PET, nduweni biaya murah, ngirit, perlindungan lingkungan, awet, tegangan stegt dhuwur, straping pet nambah keuntungan efisiensi ngulungake, nambah tingkat panggunaan ruang tumpukan. Tali baja plastik sing digunakake ing paketan kayu,...

China PET Strapping Supplier

PET Strapping

Strapping PET saiki minangka jalur alternatif lan baling alternatif sing paling populer, amarga bahan anyar, tali pet duwe biaya sing murah, steg tensile sing dhuwur, nambah kaluwihan efisiensi nyerahake. Tali baja plastik sing digunakake ing paketan kayu, kemasan baja, kemasan kaca, kemasan logam lsp. Tali baja PET yaiku moistureproof, anti banyu, anti-karat. Kekandelan band strapping pet yaiku 0.6 nganti 1,5mm, jembaré 12 nganti 25mm, gaya tensile 200 nganti 1200kg. Bisa nggawe strapping baja pet dering khusus.

Related Products List