Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tape Topeng

Tape Topeng

Kategori produk dari Tape Topeng , kami produsen khusus dari Cina, Tape Topeng , Tape Masker Colour pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Masker Biru R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru Merah, Tape Masking Putih, Tape Masking Abang lan...

  • Werna pita masker suhu suhu sing dhuwur

    Werna pita masker suhu suhu sing dhuwur

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Werna pita masker suhu suhu sing dhuwur Pita masking berwarna nyedhiyakake akeh warna sing padhang (Colour Masking Tape) kaya sing dipilih, kaya Tipe Masking Merah, Pita Masking Green, Tape Masker Biru, Tape Masking Purple, lan sapiturute. aplikasi ing lumahing sudhut mlengkung lan ora duwe aturan baku, becik kanggo...

  • Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor

    Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor Tape masker Yalan digawe saka bahan bermutu tinggi, kanthi adesif medium sing ora tetep tetep ana ing papan nganti sampeyan pengin nyopot. Pita masking kita nggawe urip luwih gampang kanggo para pelukis, tukang tukang gawe tukang masak, tukang masak, lan uga para pejabat...

  • tape kertas masking biru

    tape kertas masking biru

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    tape kertas masking biru Pita Blue Masking Tape iki kalebu macem-macem viskositas, viskositas dhuwur, tahan suhu 60-300 derajat, lan panggunaan sing akeh, umume digunakake kanggo elektronik, hardware, perabot, sepatu barang tangan, dolanan, joko, cat lan industri liyane. bisa pas mbentuk kertas, komposit, PVC lan...

  • warna tape masking paking

    warna tape masking paking

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    warna tape masking paking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru Merah, Tape Masking Putih, Tape Masking Abang lan sapiturute ... tape...

  • tape masking paking warna

    tape masking paking warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    Pita masking paking warna Pita masking packing berwarna nduweni kekuwatan sing bisa ditemtokake, macem-macem warna warna bisa menehi kapisah produk, ngidini sampeyan kanthi cepet, macem-macem warna bisa miturut kebutuhan pelanggan, ana macem-macem spesifikasi kanggo ukuran tape adesif, kekentelan lem, gampang...

  • Kertas putih murah sing nggawe gulung jumbo tape

    Kertas putih murah sing nggawe gulung jumbo tape

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kertas putih murah sing nggawe gulung jumbo tape Saiki, kertas putih sing murah nggawe tape jumbo tape asring digunakake kanggo proyek DIY ing omah, kantor lan sekolah, khusus kanggo panggunaan interior lan eksternal . Wong bisa nulis lan cat kabeh tembung lan gambar ing permukaan gulung jumbo tape masking. Kanthi...

  • Kaset kertas umum kanggo nggawe tape masking adesif

    Kaset kertas umum kanggo nggawe tape masking adesif

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kaset kertas umum kanggo nggawe tape masking adesif Kertu masking adhesive kertas umum ditrapake kanthi gampang lurus, mlengkung lan ora rata. P aper masking tape iku becik kanggo automotive lukisan lan ngarep njero. Tape m takon tape utamané dipigunakaké ing elektronik, hardware, Furnitur, sepatu kerajinan, Toys lan...

China Tape Topeng Supplier

Tape Topeng

Pita masking biasane digunakake ing industri elektronik, hardware, perabot, sepatu kerajinan, dolanan lan industri liyane. Maskingtape tahan suhu dhuwur (60-300 derajat). Pita topeng duwe akeh warna, bisa nempel ing kertas, PET komposit, PVC lan bahan liyane. Pita masking kertas cocog kanggo permukaan sing mlengkung lan kontur. Kekandelan tape masking kertas yaiku saka 45 nganti 65 micron, ambane saka 12mm nganti 24mm, dawane 20 nganti 100 yard. Bisa nggawe tape masking adat.

Related Products List