Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape Topeng

Tape Topeng (Total 8 Products)

Kategori produk dari Tape Topeng , kami produsen khusus dari Cina, Tape Topeng , Tape Masker Colour pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Masker Biru R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Film lapisan warna tunggal kanggo Masking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa...
Werna pita masker suhu suhu sing dhuwur

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Werna pita masker suhu suhu sing dhuwur Pita masking berwarna nyedhiyakake akeh warna sing padhang (Colour Masking Tape) kaya sing dipilih, kaya Tipe Masking Merah, Pita Masking Green, Tape Masker Biru, Tape Masking Purple, lan sapiturute. aplikasi...
Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor Tape masker Yalan digawe saka bahan bermutu tinggi, kanthi adesif medium sing ora tetep tetep ana ing papan nganti sampeyan pengin nyopot. Pita masking kita nggawe urip luwih gampang kanggo para...
tape kertas masking biru

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape kertas masking biru Pita Blue Masking Tape iki kalebu macem-macem viskositas, viskositas dhuwur, tahan suhu 60-300 derajat, lan panggunaan sing akeh, umume digunakake kanggo elektronik, hardware, perabot, sepatu barang tangan, dolanan, joko,...
warna tape masking paking

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

warna tape masking paking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru...
tape masking paking warna

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 316 tons/month

Pita masking paking warna Pita masking packing berwarna nduweni kekuwatan sing bisa ditemtokake, macem-macem warna warna bisa menehi kapisah produk, ngidini sampeyan kanthi cepet, macem-macem warna bisa miturut kebutuhan pelanggan, ana macem-macem...
Kertas putih murah sing nggawe gulung jumbo tape

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kertas putih murah sing nggawe gulung jumbo tape Saiki, kertas putih sing murah nggawe tape jumbo tape asring digunakake kanggo proyek DIY ing omah, kantor lan sekolah, khusus kanggo panggunaan interior lan eksternal . Wong bisa nulis lan cat kabeh...
Kaset kertas umum kanggo nggawe tape masking adesif

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kaset kertas umum kanggo nggawe tape masking adesif Kertu masking adhesive kertas umum ditrapake kanthi gampang lurus, mlengkung lan ora rata. P aper masking tape iku becik kanggo automotive lukisan lan ngarep njero. Tape m takon tape utamané...

China Tape Topeng Supplier

Tape Topeng

Pita masking biasane digunakake ing industri elektronik, hardware, perabot, sepatu kerajinan, dolanan lan industri liyane. Maskingtape tahan suhu dhuwur (60-300 derajat). Pita topeng duwe akeh warna, bisa nempel ing kertas, PET komposit, PVC lan bahan liyane. Pita masking kertas cocog kanggo permukaan sing mlengkung lan kontur. Kekandelan tape masking kertas yaiku saka 45 nganti 65 micron, ambane saka 12mm nganti 24mm, dawane 20 nganti 100 yard. Bisa nggawe tape masking adat.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki