Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

bulatake plastik kanthi bungkus obah
bulatake plastik kanthi bungkus obah
bulatake plastik kanthi bungkus obah
bulatake plastik kanthi bungkus obah
bulatake plastik kanthi bungkus obah

bulatake plastik kanthi bungkus obah

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Busak bungkus plastik plastik kanthi bungkus

obah bungkus obah nduweni kekuatan anti-buffering, kinerja tahan anti-piercing apik, kekandelan tipis, kinerja apik lan rega bungkus regeng.industrial kanthi kekuatan tegang, kekuatan luh, transparansi lan daya tarik mundur sing apik, rasio pre-regangan udakara 400% .membungkus plastik sing bisa dipasang, anti banyu, bledug, kasebar lan anti nyolong lan sapanunggalane. Kita uga bisa ngasilake kaya Stretch Film Roll, Film Pallet Stretch, Film Stretch Film, Pallet Wrap.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

stretch film

14

17


F eature:

10

11


A bab kanggo kita:
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pameran
HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita
lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Mesin

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List