Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Mesin

Film Regangan Mesin (Total 57 Products)

Kategori produk dari Film Regangan Mesin , kami produsen khusus dari Cina, Film Regangan Mesin , Lebokake bungkus Pallet pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film Pallet Stretch R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Film babagan mesin mesin kelas

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film babagan mesin Mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan...
Film regang 20 inci lldpe film

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE dll, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan...
Pabrik film nganggo tangan ireng

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material Pambungkus plastik industri (Film Hand Stretch Film) digunakake ing bungkus pallet, kemasan liyane sing nduwur lan Film Film Stretch, digunakake ing perdagangan lan ekspor asing, ketebalan bungkus...
Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan...
Lebokake prabot plastik kanggo rok

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Lebokake prabot plastik kanggo rok bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan...
Lebokake perabot plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Lebokake perabot plastik bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan...
Film bungkus plastik bungkus plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film bungkus plastik bungkus plastik Plastik bungkus pengiriman yaiku non-adesif, kelet kanggo awake dhewe, dudu saka obyek. Aman kanggo nempel ing lumahing kothak sajrone panyimpenan lan transit. Plap Shipping plastik uga cocok kanggo nggambar...
Film LLDPE Stretch kanggo Gunakake tangan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film LLDPE Stretch kanggo Gunakake tangan Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku...
Film LLDPE Stretch kanggo Panganggone Mesin

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film LLDPE Stretch kanggo Panganggone Mesin Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku...
Gampang digunakake kanthi Film Hand Wraps

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Gampang digunakake kanthi Film Hand Wraps Gampang digunakake nganggo Film Hand Wraps, Film Stretch Hand Transparent, Film Wrapping digunakake kanggo nahan item ing aplikasi kemasan lan pelet. Film Transparent Handle Stretch dirancang kanggo...
Film Layere palet transparan transparan LLDPE

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Layere palet transparan transparan LLDPE Film regret yaiku film plastik sing digunakake kanggo ngamanake, mbendel, lan stabilake produk. Film regeng digawe saka poliethelin kapadhetan kurang linear. Nalika nglamar film kasebut bakal ditarik lan...
Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo...
PE pallet Lebokake tangan nganggo plastik film plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

PE pallet Lebokake tangan nganggo plastik film plastik plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik...
Mbusak Film regangan PE Plastik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Mbusak Film regangan PE Plastik Pambuka Produk: 1. Kanthi transparansi, ora ana discolorasi, adesif mandiri sing apik, aspek penunduran sing apik, rasio mundur sing apik, apik sipat tegangan, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2....
Lldpe bungkus film karton roll pack roll

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Lldpe bungkus film karton roll pack roll plastik bungkus industri, Film Strip Tangan Plastik, Film Regangan Tangan Transparan, Film Bungkus sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca,...
Tangan bungkus pallet nyusut bungkus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Tangan bungkus pallet nyusut bungkus Fitur: 1.Njaluk konten palet ditutupi lan adoh saka prying mata 2.A macem-macem warna
Balut Film Balut Lembut Cina

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Balut Film Balut Lembut Cina plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo nulis harga sing...
20 "1500 ft film bungkus plastik sing transparan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

20 "1500 ft film bungkus plastik sing transparan plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik...
Balut plastik bungkus plastik gaya Gaya New New

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Balut plastik bungkus plastik gaya Gaya New New Balut film palet plastik plastik kanthi gaya New New apik banget kanggo mindhah lan ngemas, mbungkus kabeh. Film bungkus plastik SNew Gaya bungkus palet mbungkus film bungkus kanggo awake dhewe lan...
Puteran film film jumbo cast biru

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Puteran film film jumbo cast biru Roll Stretch Film luwih populer ing pasar oversea, kita nggunakake peralatan produksi film reguler multilayer arch kanggo nggawe film jumbo. Sawise tuku, klien nggunakake mesin kanggo nggawe proses gulung cepet lan...
Puteran film ireng gulung jumbo

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Puteran film ireng gulung jumbo M Panganggoan udara Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan...

China Film Regangan Mesin Supplier

Film Peregangan Mesin

Film stretch machine digunakake kanggo mesin pembungkus film kanthi otomatis lan semi-otomatis. Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku 25-60 micron, kekuatan tensile 1,8 nganti 2,8 kg, elongation 300% nganti 600%. Bisa nggawe gulung plastik sing disesuaikan

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki