Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Film Reget > Film Regangan Mesin

Film Regangan Mesin

Kategori produk dari Film Regangan Mesin , kami produsen khusus dari Cina, Film Regangan Mesin , Gulung Film Muter pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film Pallet Stretch R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

  • Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

  • Tangan dianakake inti film palet bunder lldpe babagan film

    Tangan dianakake inti film palet bunder lldpe babagan film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film tangan Palet Palet kanthi kualitas apik M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar

  • 50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

    50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron Fitur: 1. produk rampung 2. bisa dipercaya lan sepi 3. bisa diproses menyang gulung tangan utawa

  • Lebokake prabot plastik kanggo rok

    Lebokake prabot plastik kanggo rok

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Lebokake prabot plastik kanggo rok bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo...

  • Lebokake perabot plastik

    Lebokake perabot plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Lebokake perabot plastik bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo pesawat...

  • Film bungkus plastik bungkus plastik

    Film bungkus plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film bungkus plastik bungkus plastik Plastik bungkus pengiriman yaiku non-adesif, kelet kanggo awake dhewe, dudu saka obyek. Aman kanggo nempel ing lumahing kothak sajrone panyimpenan lan transit. Plap Shipping plastik uga cocok kanggo nggambar meja, perabot utawa lemari file sing ditutup ing transit tanpa nutul. Wrap...

  • Film LLDPE Stretch kanggo Gunakake tangan

    Film LLDPE Stretch kanggo Gunakake tangan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film LLDPE Stretch kanggo Gunakake tangan Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku 25-60 micron, kekuwatan tensile 1,8 nganti 2,8 kg, elongation 300%...

  • Film LLDPE Stretch kanggo Panganggone Mesin

    Film LLDPE Stretch kanggo Panganggone Mesin

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film LLDPE Stretch kanggo Panganggone Mesin Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku 25-60 micron, kekuwatan tensile 1,8 nganti 2,8 kg, elongation 300%...

  • Gampang digunakake kanthi Film Hand Wraps

    Gampang digunakake kanthi Film Hand Wraps

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Gampang digunakake kanthi Film Hand Wraps Gampang digunakake nganggo Film Hand Wraps, Film Stretch Hand Transparent, Film Wrapping digunakake kanggo nahan item ing aplikasi kemasan lan pelet. Film Transparent Handle Stretch dirancang kanggo nempatake kanthi rapet menyang obyek lan menehi overwrap sing aman kanggo...

  • Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE Film regret yaiku film plastik sing digunakake kanggo ngamanake, mbendel, lan stabilake produk. Film regeng digawe saka poliethelin kapadhetan kurang linear. Nalika nglamar film kasebut bakal ditarik lan diregengi produk kanggo entuk akeh produk sing ketat lan aman. Film...

  • Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material

    Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo nulis harga sing transparan, katon lengket tanpa rongga, ora duwe...

  • Film pelindung lldpe ngresiki palet cast bungkus

    Film pelindung lldpe ngresiki palet cast bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film pelindung lldpe ngresiki palet cast bungkus Saiki, gulung jumbo Film Stretch Film lan luwih populer ing pasar oversea, kita nggunakake peralatan produksi film regu multilayer kanggo nggawe film jumbo. Sawise tuku, klien nggunakake mesin kanggo nggawe proses gulung cepet lan proses nglereni otomatis, banjur, jumbo...

  • PE pallet Lebokake tangan nganggo plastik film plastik

    PE pallet Lebokake tangan nganggo plastik film plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    PE pallet Lebokake tangan nganggo plastik film plastik plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo nulis harga sing transparan, katon lengket tanpa rongga, ora duwe...

  • Mbusak Film regangan PE Plastik

    Mbusak Film regangan PE Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Mbusak Film regangan PE Plastik Pambuka Produk: 1. Kanthi transparansi, ora ana discolorasi, adesif mandiri sing apik, aspek penunduran sing apik, rasio mundur sing apik, apik sipat tegangan, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu panas bisa

  • Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material

    Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film babagan bahan palet tangan Pabrik pe material Pambungkus plastik industri (Film Hand Stretch Film) digunakake ing bungkus pallet, kemasan liyane sing nduwur lan Film Film Stretch, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja apik lan plastik kanggo nulis harga sing apik kanggo...

  • Lldpe bungkus film karton roll pack roll

    Lldpe bungkus film karton roll pack roll

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Lldpe bungkus film karton roll pack roll plastik bungkus industri, Film Strip Tangan Plastik, Film Regangan Tangan Transparan, Film Bungkus sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja apik lan plastik larang sing apik...

  • Tangan bungkus pallet nyusut bungkus

    Tangan bungkus pallet nyusut bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Tangan bungkus pallet nyusut bungkus Fitur: 1.Njaluk konten palet ditutupi lan adoh saka prying mata 2.A macem-macem warna

  • Balut Film Balut Lembut Cina

    Balut Film Balut Lembut Cina

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Balut Film Balut Lembut Cina plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo nulis harga sing transparan, katon lengket tanpa rongga, ora duwe rasa, aman, aman lan...

  • 20 "1500 ft film bungkus plastik sing transparan

    20 "1500 ft film bungkus plastik sing transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    20 "1500 ft film bungkus plastik sing transparan plastik bungkus industri sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja sing apik lan plastik kanggo nulis harga sing transparan, katon lengket tanpa rongga, ora duwe...

  • Balut plastik bungkus plastik gaya Gaya New New

    Balut plastik bungkus plastik gaya Gaya New New

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Balut plastik bungkus plastik gaya Gaya New New Balut film palet plastik plastik kanthi gaya New New apik banget kanggo mindhah lan ngemas, mbungkus kabeh. Film bungkus plastik SNew Gaya bungkus palet mbungkus film bungkus kanggo awake dhewe lan gampang ngoyak, iku banget eco, angel lan tahan lama. Film pelet...

China Film Regangan Mesin Supplier

Film Regangan Mesin

Film stretch machine digunakake kanggo mesin pembungkus film kanthi otomatis lan semi-otomatis. Kanthi teknologi proses pelapisan, film film film PE duwe kekuatan regeng maneh, resistensi tusukan, penylametan beban, kekandelan tipis banget. Jembaré pembungkus bungkus saka 450-500mm, kekandelan yaiku 25-60 micron, kekuwatan tensile 1,8 nganti 2,8 kg, elongation 300% nganti 600%. Bisa nggawe gulung plastik sing disesuaikan.

Related Products List