Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tukang Kraft

Tukang Kraft

Kategori produk dari Tukang Kraft , kami produsen khusus dari Cina, Tukang Kraft , Pita Kraft pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tukang Kraft Colour R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Pita kertas bungkus banyu sing diuripake

    Pita kertas bungkus banyu sing diuripake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita kertas bungkus banyu sing diuripake Pita kertas bergetah nggawe segel kualitas lan segel kinerja dhuwur kanthi kabeh jinis karton sing dilebokake utawa dikempalken. Kadhangkala, wong nggunakake kanggo nutup segel, lembab lan rereget. Pita packing kertas uga bisa digunakake kanggo nutupi label lan tandha lawas...

  • Pita desain cetak khusus Kraft kertas kanggo diisi

    Pita desain cetak khusus Kraft kertas kanggo diisi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita desain cetak khusus Kraft kertas kanggo diisi Pita kraf panas cetak karat, kekuatan tegangan, propuktine banyu apik, bebas polusi sing ora beracun, utamane digunakake kanggo prabot, lawang kayu, lan industri liyane, kertas kraft, tembung ing ndhuwur bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan cetak lan nyetak....

  • Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade

    Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade Fitur: 1) Bahan: Kraft Kertas, Kraft Paper Tape 2) Jembar lan dawa: miturut panjaluk klien 3) adesif akrilik 4) Bukti

  • Kualitas sing apik lan nyandhang tape serat tahan

    Kualitas sing apik lan nyandhang tape serat tahan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kualitas sing apik lan nyandhang tape serat tahan Pita serat digawe saka PET, benang poliester dikiatake, dilapisi pita adesitif sensitif.Fiber khusus duwe resistensi nyandhang lan resistensi kelembapan, kekuatan pecah sing kuat, lapisan pelekat sensitif tekanan unik kanthi adhesi tahan lama lan sifat khusus, sing...

  • packing permukaan super super jelas

    packing permukaan super super jelas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    packing permukaan super super jelas Pita pembukaan permukaan sing luwih cetha bisa narik tape kanthi cara sing dikontrol, ora ngeculake utawa angel banget. Pita warna kanthi cepet bisa mbedakake produke, pita pembungkus kaya iki ora bakal ninggalake endhepan lan reged sing akeh, lan umume umpluk, lan panggunaan umume....

  • Titik adol panas - kertas kraft tembung sing dicithak

    Titik adol panas - kertas kraft tembung sing dicithak

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Titik adol panas - kertas kraft tembung sing dicithak Pita kraft hot print kraft hot high burst, strong tension, water proofing good, non-racun-gratis polusi, utamane digunakake kanggo prabot, lawang kayu, lan industri liyane, kertas kraft, tembung ing ndhuwur bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan cetak lan...

  • Tape kraft tape packraft kresi panas lancar

    Tape kraft tape packraft kresi panas lancar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kraft paper pack sealing sticky tape Pita kedap kertas Kraft dirancang kanggo njaga kelembapan ing lingkungan sing apik lan nindakake kebutuhan sing akeh. Pita pelat Kraft pancen apik kanggo mbungkus sawetara barang cilik, kaya koran, majalah, karton sing ngemas karton, lan liya-liyane. S lembaran

  • Tape anti adesif lenga banyu panas 3 inci

    Tape anti adesif lenga banyu panas 3 inci

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape anti adesif lenga banyu panas 3 inci Pita pelekat 3 inci tahan anti panas iki digawe saka bahan mentah bopp anyar, uga adesif kuat lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Sampeyan bisa nggunakake solusi paket standar sing lengkap...

  • kraft dikuatake tape pack gummed

    kraft dikuatake tape pack gummed

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kraft dikuatake pita pack gummed Pita kertas kraft gummed adhedhasar kertas kraft minangka landasan, ing sisih ditutupi lem, saengga nduwe pita pembungkus pelekat.kraft sing dilapisi nganggo kertas kraft minangka substrat, dilapisi, dikuatake pita gummed kanthi akrilik utawa alami lem karet digawe saka visibilitas...

  • Kraft paper pack sealing sticky tape

    Kraft paper pack sealing sticky tape

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kraft paper pack sealing sticky tape Pita kedap kertas Kraft dirancang kanggo njaga kelembapan ing lingkungan sing apik lan nindakake kebutuhan sing akeh. Pita pelat Kraft pancen apik kanggo mbungkus sawetara barang cilik, kaya koran, majalah, karton sing ngemas karton, lan liya-liyane. S lembaran

  • Pita kedap pelekat coklat kraft

    Pita kedap pelekat coklat kraft

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita kedap pelekat coklat kraft Pita adesif Kraft nyedhiyakake segel sing positif, adhem lan apik banget kanggo nyuda kegagalan kedap karton lan nyegah pilferage. Pita panyegel Kraft duwe akeh fitur, kaya kelat sing apik, kekuatan tegangan sing apik, jangka pendek, resistensi suhu dhuwur lan konduktif. Pita kraft...

  • Selaras kertas kraf gummed kertas kraf khusus sing dicithak

    Selaras kertas kraf gummed kertas kraf khusus sing dicithak

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Selaras kertas kraf gummed kertas kraf khusus sing dicithak Pita kertas kraft adesif dhewe kuwat, fleksibel lan kompatibel kanthi kekuatan tegangan kanthi cross-arah sing dhuwur. Pita kraf kertas Kraft kanthi kekuwatan sing kuwat lan tongkat cepet banget, utamane sing efektif ing cuaca sing adhem, nduweni pita kemasan...

  • Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung

    Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung Panganggone Kraft Tape gumedhi banget macem-macem, kanggo paket, segel karton, dasi barang cilik, ngumpulake kertas sing kasebar, tandha, dikiatake liyane. Kertas kertas Kraft 100% lingkungan lan bisa didaur ulang. Pita kertas kerajinan kanthi pelekat sing diaktifake...

  • Nyithak tape kraft tape dicithak khusus

    Nyithak tape kraft tape dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Nyithak tape kraft tape dicithak khusus Pita kraft dicithak (Kraft Paper Tape, Kraft Tape berwarna, Black Kraft Tape) utamane digunakake kanggo nutup, bungkus, dekorasi, peringatan, proyek DIY lan desain, para pelanggan seneng nyithak logo perusahaan, tembung rapuh, Tembung sales, gambar ing iku. Pabrik kita...

  • Tape kraft kertas sing dibentuk

    Tape kraft kertas sing dibentuk

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape kraft kertas sing dibentuk Kraft kertas packing tape karo kekuatan tensile apik, doyo serep apik, dhuwur suhu resistance, kraft paper tape uga banget lingkungan, wis kualitas stabil, Pita kemasan Kraft utamane digunakake ing tas tangan, kerajinan, kemasan, percetakan lan industri liyane sing ana gandhengane. Pita...

China Tukang Kraft Supplier

Tukang Kraft

Pita kraft utamane digunakake ing tas tangan, kerajinan, kemasan, percetakan lan industri liyane sing ana gandhengane. Pita kertas Kraft yaiku lingkungan, stabil lan tahan suhu, bisa nggawe pita kraft sing dicithak. Kraft packing tape bisa direndhem. Kekandelan tape gum saka 80 nganti 200 micron, jembarane 12mm nganti 70mm, dawane 10 nganti 100 yard. Bisa nggawe tape kraft khusus.

Related Products List