Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTukang Kraft

Tukang Kraft (Total 15 Products)

Kategori produk dari Tukang Kraft , kami produsen khusus dari Cina, Tukang Kraft , Pita Kraft pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tukang Kraft Colour R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
tape saluran cilik super cetha

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape saluran cilik super cetha Pita pembukaan permukaan sing luwih cetha bisa narik tape kanthi cara sing dikontrol, ora ngeculake utawa angel banget. Pita warna kanthi cepet bisa mbedakake produke, pita pembungkus kaya iki ora bakal ninggalake...
Pita kertas bungkus banyu sing diuripake

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita kertas bungkus banyu sing diuripake Pita kertas bergetah nggawe segel kualitas lan segel kinerja dhuwur kanthi kabeh jinis karton sing dilebokake utawa dikempalken. Kadhangkala, wong nggunakake kanggo nutup segel, lembab lan rereget. Pita...
Pita desain cetak khusus Kraft kertas kanggo diisi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita desain cetak khusus Kraft kertas kanggo diisi Pita kraf panas cetak karat, kekuatan tegangan, propuktine banyu apik, bebas polusi sing ora beracun, utamane digunakake kanggo prabot, lawang kayu, lan industri liyane, kertas kraft, tembung ing...
Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade Fitur: 1) Bahan: Kraft Kertas, Kraft Paper Tape 2) Jembar lan dawa: miturut panjaluk klien 3) adesif akrilik 4) Bukti
Kualitas sing apik lan nyandhang tape serat tahan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kualitas sing apik lan nyandhang tape serat tahan Pita serat digawe saka PET, benang poliester dikiatake, dilapisi pita adesitif sensitif.Fiber khusus duwe resistensi nyandhang lan resistensi kelembapan, kekuatan pecah sing kuat, lapisan pelekat...
Titik adol panas - kertas kraft tembung sing dicithak

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Titik adol panas - kertas kraft tembung sing dicithak Pita kraft hot print kraft hot high burst, strong tension, water proofing good, non-racun-gratis polusi, utamane digunakake kanggo prabot, lawang kayu, lan industri liyane, kertas kraft, tembung...
Tape kraft tape packraft kresi panas lancar

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kraft paper pack sealing sticky tape Pita kedap kertas Kraft dirancang kanggo njaga kelembapan ing lingkungan sing apik lan nindakake kebutuhan sing akeh. Pita pelat Kraft pancen apik kanggo mbungkus sawetara barang cilik, kaya koran, majalah,...
Tape anti adesif lenga banyu panas 3 inci

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape anti adesif lenga banyu panas 3 inci Pita pelekat 3 inci tahan anti panas iki digawe saka bahan mentah bopp anyar, uga adesif kuat lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna sing cocog karo kabutuhan...
kraft dikuatake tape pack gummed

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kraft dikuatake pita pack gummed Pita kertas kraft gummed adhedhasar kertas kraft minangka landasan, ing sisih ditutupi lem, saengga nduwe pita pembungkus pelekat.kraft sing dilapisi nganggo kertas kraft minangka substrat, dilapisi, dikuatake pita...
Kraft paper pack sealing sticky tape

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kraft paper pack sealing sticky tape Pita kedap kertas Kraft dirancang kanggo njaga kelembapan ing lingkungan sing apik lan nindakake kebutuhan sing akeh. Pita pelat Kraft pancen apik kanggo mbungkus sawetara barang cilik, kaya koran, majalah,...
Pita kedap pelekat coklat kraft

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita kedap pelekat coklat kraft Pita adesif Kraft nyedhiyakake segel sing positif, adhem lan apik banget kanggo nyuda kegagalan kedap karton lan nyegah pilferage. Pita panyegel Kraft duwe akeh fitur, kaya kelat sing apik, kekuatan tegangan sing...
Selaras kertas kraf gummed kertas kraf khusus sing dicithak

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Selaras kertas kraf gummed kertas kraf khusus sing dicithak Pita kertas kraft adesif dhewe kuwat, fleksibel lan kompatibel kanthi kekuatan tegangan kanthi cross-arah sing dhuwur. Pita kraf kertas Kraft kanthi kekuwatan sing kuwat lan tongkat cepet...
Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung Panganggone Kraft Tape gumedhi banget macem-macem, kanggo paket, segel karton, dasi barang cilik, ngumpulake kertas sing kasebar, tandha, dikiatake liyane. Kertas kertas Kraft 100% lingkungan lan bisa...
Nyithak tape kraft tape dicithak khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Nyithak tape kraft tape dicithak khusus Pita kraft dicithak (Kraft Paper Tape, Kraft Tape berwarna, Black Kraft Tape) utamane digunakake kanggo nutup, bungkus, dekorasi, peringatan, proyek DIY lan desain, para pelanggan seneng nyithak logo...
Tape kraft kertas sing dibentuk

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape kraft kertas sing dibentuk Kraft kertas packing tape karo kekuatan tensile apik, doyo serep apik, dhuwur suhu resistance, kraft paper tape uga banget lingkungan, wis kualitas stabil, Pita kemasan Kraft utamane digunakake ing tas tangan,...

China Tukang Kraft Supplier

Tukang Kraft

Pita kraft utamane digunakake ing tas tangan, kerajinan, kemasan, percetakan lan industri liyane sing ana gandhengane. Pita kertas Kraft yaiku lingkungan, stabil lan tahan suhu, bisa nggawe pita kraft sing dicithak. Kraft packing tape bisa direndhem. Kekandelan tape gum saka 80 nganti 200 micron, jembarane 12mm nganti 70mm, dawane 10 nganti 100 yard. Bisa nggawe tape kraft khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki