Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi
Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi
Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi
Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi

Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CIF
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film, Industry

    Processing Type: Casting

    Transparency: Opaque

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

Additional Info

    Packaging: CARTON

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: c

    Port: Shen Zhen

Deskripsi Produk

Ekonomi film nganggo AC sing bermutu kanthi kualitas tinggi


Kaluwihan:

(1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin.
(2) Ngirit biaya lan wektu nangani
(3) Teknologi lan peralatan lanjut
(4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan reged
(5) bahan ekonomi saka unitisasi

(6) ora mbebayani kanggo lingkungane

Spesifikasi Umum:

(1) Kekandelan: 15-40micron

(2) Jembar: 5cm-15mm

(3) Length: 100-10000m

(4) Werna: transparan, utawa miturut sing diwenehake

(5) Bobot net: miturut adat

(6) Paket: karton utawa palet.

Fungsi :

(1) sawetara tingkat perlindungan lan kelembapan

(2) gampang dicopot

(3) sawetara tingkat rintangan tamper lan tahan kanggo pilferage paket

(4) nambah stabilitas

Tampilake Produk :

1

3

C ompany show :

cxxxxxx


tim kita

vvvvvvvv

D id sampeyan ngerti ?

☆ Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

☆ USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

☆ Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

☆ Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

☆ Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List