Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan TanganFilm plastik lengen PE kanggo bungkus palet
  • Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet
  • Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet
  • Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet
  • Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet

Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Easy To Use: Can Be Used Directly Without Equipment

Additional Info

Packaging: CARTON

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Port: Shen Zhen

Deskripsi Produk

Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet


Materi: PE

Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film

Jinis Processing: Casting

Transparan: Transparan

Fitur: Bukti Kelembapan

Atose: Lemes

Kekandelan: 25-60 Micron

Lebar: 450-500 Mm

Bobot net: 10-40 Kg

Kemasan: karton

Produktivitas: 5000 ton / taun

Merek: Junxing

Transportasi: Samudra, Tanah

Panggonan Asal: China

Kemampuan Penyetor: 400 ton / wulan

Sertifikat: SGS / ISO / ROHS


Acara proudct:

1

5

F eature:

11

10

A bab kanggo kita:
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pameran
HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita
lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz
D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang residu uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki