Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet
Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet
Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet
Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet

Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Easy To Use: Can Be Used Directly Without Equipment

Additional Info

    Packaging: CARTON

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Port: Shen Zhen

Deskripsi Produk

Tangan plastik plastik PE PE kanggo bungkus palet


Materi: PE

Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film

Jinis Processing: Casting

Transparan: Transparan

Fitur: Bukti Kelembapan

Atose: Lemes

Kekandelan: 25-60 Micron

Lebar: 450-500 Mm

Bobot net: 10-40 Kg

Kemasan: karton

Produktivitas: 5000 ton / taun

Merek: Junxing

Transportasi: Samudera, Tanah

Panggonan Asal: China

Kemampuan Penyetor: 400 ton / wulan

Sertifikat: SGS / ISO / ROHS


Acara proudct:

1

5

F eature:

11

10

A bab kanggo kita:
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pameran
HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita
lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz
D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List