Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tanganrol plastik bungkus industri industri
  • rol plastik bungkus industri industri
  • rol plastik bungkus industri industri
  • rol plastik bungkus industri industri
  • rol plastik bungkus industri industri
  • rol plastik bungkus industri industri

rol plastik bungkus industri industri

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

rol plastik bungkus industri industri

Gulungan film bungkus plastik industri digawe saka bahan mentah anyar sing diimpor kanthi rega sing luwih dhuwur lan regane sing luwih kompetitif, mbantu ngirit wektu lan luwih saka 300% kekuatan pecah kanggo mbungkus, mbungkus lan nglayani kabeh sing ngemas, obah lan pengiriman barang, yen ora, duwe barang luwih efisien supaya barang 100% aman lan nyegah supaya ora rusak

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine Stretch Film
25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
 Hand Stretch Film
12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
 Colored Stretch Film
20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Stretch Film Roll
12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll

Stretch FilmStretch FilmStretch Film

stretch film

Stretch Film

Detail: kekuwatan bejat sing apik, wedhus tegangan sing apik, resistensi kuwat.

Stretch Film

Kemasan : luwih cocog kanggo utawa mbungkus, mbungkus, ngemas, mindhah lan kebutuhan pengiriman

company


Proses produksi: Mesin produk impor sing canggih lan 3 barisan produksi cast

company


Babagan awake dhewe:

dadi tujuan perusahaan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik lan layanan sing paling apik.

Company

company

company

HonorCompanyCompany






Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki