Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus
Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus
Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus
Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus
Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus

Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus

Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Thickness: 10-60 Micron

    Width: 30-500 Mm

    Net Weight: 0.5-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film plastik bungkus LLDPE babagan bungkus

Layer film film yaiku film plastik sing bisa diikat, sing bisa digunakake kanggo mbungkus barang-barang, njaga barang-barang kasebut kanthi terikat, asring digunakake kanggo ngukur beban pallet, nanging uga bisa digunakake kanggo mbungkus barang-barang sing luwih cilik. Bahan mentah sing paling umum yaiku poliethelin utawa LLDPE Kapadhetan kurang, film regangan kita udakara sekitar 300-500% nalika istirahat, nduweni elongasi sing apik nalika istirahat lan resistensi tusukan. Film pembungkus LLDPE duwe ukuran lan macem-macem warna kanggo milih, bisa nganggo panggunaan mesin, panggunaan manual.

stretch film - Film Stretch lan dibungkus


Sajrone transportasi, film regeng bisa njaga kothak tetep ing palet lan jumbuh kanthi bener, iku minangka pertimbangan penting babagan distribusi gudang, utamane nalika panjaluk tuntutan terus meningkat.

stretch wrap film --- Cara Film Hand Stretch Film packing



Pabrik kita nggunakake inti kertas tipis kanggo film sudhut gulung, bisa tetep bobote kanthi bobot kasar, bobot net film kita luwih abot tinimbang supplier liyane.

stretch wrap film - Film Stretch HandTrentparent Tangan


pe stretch film

pe wrap film


Bungkus bentuke warna sing beda-beda



wrap film

stretch film

wrap film


Pangolahan film bungkus kita:

wrapping film



Pameran sing kita gabung ing:

exhibition



Sertifikasi sing nduwe:

certificatate


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List