Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tangan20 mic film bungkus PE / plastik
  • 20 mic film bungkus PE / plastik
  • 20 mic film bungkus PE / plastik
  • 20 mic film bungkus PE / plastik
  • 20 mic film bungkus PE / plastik
  • 20 mic film bungkus PE / plastik

20 mic film bungkus PE / plastik

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

20 mic film bungkus PE / plastik

/ Film babagan plastik 20 mic Lebokake PE iki improted bahan mentahan PE anyar kanggo njamin kualitas sing luwih dhuwur film, iku kekuatan kuwat, resistance sundhukan banget lan adhesive apik, uga cukup gampang kanggo mbendel ing cartons lan nyegah barang saka reged lan ngrusak. Rentang kekandelane 12-50mic, ambane 100-550mm, kita bisa ndhukung layanan OEM & ODM miturut para pelanggan, lan kita duwe telung tujuan sing paling apik "nyedhiyakake rega paling apik, kualitas paling apik, layanan sing paling apik kanggo para pelanggan"

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine Stretch Film
25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand Stretch Film
12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Stretch Film
20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Stretch Film Roll
12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

manual-stretch

tretch-wrap-film

pe stretch fillm

stretch film



pe film

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki