Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

20 mic film bungkus PE / plastik
20 mic film bungkus PE / plastik
20 mic film bungkus PE / plastik
20 mic film bungkus PE / plastik
20 mic film bungkus PE / plastik

20 mic film bungkus PE / plastik

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

20 mic film bungkus PE / plastik

/ Film babagan plastik 20 mic Lebokake PE iki improted bahan mentahan PE anyar kanggo njamin kualitas sing luwih dhuwur film, iku kekuatan kuwat, resistance sundhukan banget lan adhesive apik, uga cukup gampang kanggo mbendel ing cartons lan nyegah barang saka reged lan ngrusak. Rentang kekandelane 12-50mic, ambane 100-550mm, kita bisa ndhukung layanan OEM & ODM miturut para pelanggan, lan kita duwe telung tujuan sing paling apik "nyedhiyakake rega paling apik, kualitas paling apik, layanan sing paling apik kanggo para pelanggan"

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine Stretch Film
25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand Stretch Film
12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Stretch Film
20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Stretch Film Roll
12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

manual-stretch

tretch-wrap-film

pe stretch fillm

stretch film



pe film

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List