Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tangan23 Film Pallet Balut Film Micron PE
  • 23 Film Pallet Balut Film Micron PE
  • 23 Film Pallet Balut Film Micron PE
  • 23 Film Pallet Balut Film Micron PE
  • 23 Film Pallet Balut Film Micron PE

23 Film Pallet Balut Film Micron PE

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

23 Film Pallet Balut Film Micron PE

Film Filem Balet Pallet Film iki 23 Micron PE , kualitase dijamin, bahan mentah sing diwenehake dening Exxon Mobil Metallocene ditambahake, kanthi meh 400% RAYUAN ELONGRASI nawakake macem-macem film kanthi meh 400% tarif ELONGRATION bisa nawakake macem-macem film kanggo mbungkus, Kita duwe 3 garis cast lan luwih saka 26 ton output saben dina . Kita bakal nggawe departemen QC lan teknik kita ngontrol kualitas sing apik nganti rampung. Yen kita bisa nggawe kerjasama "win-win" bebarengan ing ngarep, bisa mbantu sampeyan nggedhekake pasar lan entuk feedbaks sing aktif.

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine pallet stretch film 25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand held stretch film 12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Tinted stretch film 20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Jumbo stretch film 12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

Hand_Stretch_Wrap

plastic wrap stretch filmstretch film

hand-wrap


pallet wrapping plastic roll

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki