Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

23 Film Pallet Balut Film Micron PE
23 Film Pallet Balut Film Micron PE
23 Film Pallet Balut Film Micron PE
23 Film Pallet Balut Film Micron PE

23 Film Pallet Balut Film Micron PE

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

23 Film Pallet Balut Film Micron PE

Film Filem Balet Pallet Film iki 23 Micron PE , kualitase dijamin, bahan mentah sing diwenehake dening Exxon Mobil Metallocene ditambahake, kanthi meh 400% RAYUAN ELONGRASI nawakake macem-macem film kanthi meh 400% tarif ELONGRATION bisa nawakake macem-macem film kanggo mbungkus, Kita duwe 3 garis cast lan luwih saka 26 ton output saben dina . Kita bakal nggawe departemen QC lan teknik kita ngontrol kualitas sing apik nganti rampung. Yen kita bisa nggawe kerjasama "win-win" bebarengan ing ngarep, bisa mbantu sampeyan nggedhekake pasar lan entuk feedbaks sing aktif.

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine pallet stretch film 25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand held stretch film 12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Tinted stretch film 20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Jumbo stretch film 12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

Hand_Stretch_Wrap

plastic wrap stretch filmstretch film

hand-wrap


pallet wrapping plastic roll

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List