Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan
film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan
film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan
film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan
film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan

film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film plastik bungkus plastik ireng kanggo kemasan

Film Stretch Colour digawe saka bahan mentah lldpe mentah 100% anyar, Duwe kekuatan tegang lan resistensi kanggo nyembelake barang-barang, kaya palet, peralatan, peralatan listrik, bagean otomatis, kabel, kawat lan industri liyane. film regeng lldpe bisa mbukak kanggo njamin pangiriman aman lan aman, uga bisa njaga bukti kelembapan sing luwih apik, bledug lan papan perlindungan pelindung. Ora ketompo luwih cocog kanggo panggunaan tangan, nanging uga nggunakake mesin kanggo aplikasi apa wae. Mangga priksa informasi rinci ing ngisor iki:


Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine Stretch Film
25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
 Hand Stretch Film
12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Polyethylene Colored Stretch Film
20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Jumbo stretch film 12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

black plastic wrap stretch film for packagingblack plastic wrap stretch film for packagingblack plastic wrap stretch film for packagingblack plastic wrap stretch film for packaging



pallet wrapping plastic roll

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List