Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan
80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan
80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan
80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan
80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan

80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

80 bungkus film bungkus sing cetha kanggo kemasan

Iki 80 film film bungkus sing jelas kanggo bungkus yaiku nggunakake bahan mentahan lldpe, duwe produksi produksi film 3 cast lan output saben dina luwih saka 20 ton, kita entuk akeh reputasi kualitas ing antarane pelanggan. Kekuwatane bisa nganti 150-300kg lan luwih apik digunakake kanggo ngemas utawa mbungkus palet, karton utawa apa wae. Mula, bisa gampang dicelik lan nempel dhewe. Kita bakal nggawe departemen teknis ngontrol kualitas nganti barang rampung.

Iki tujuane " nindakake luwih apik ing kabeh aspek, nganggep saben wong sing dadi pelanggan "

Data teknis :

Product Thickness (um) Length(m) Width (mm) Film color Core diameter Pack Qty
Machine pallet stretch film 25-30 1000-2500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Hand held stretch film 12-35 200-500 250-1500 clear/colored
2"/3" 4/6 roll
Extended Core stretch film 12-35 250-400 250-400 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Colored Tinted stretch film 20-35 200-400 250-1500 clear/colored 2"/3" 4/6 roll
Bundling stretch film 20-23 250-450 50-127 clear/colored 1"/0.5" 12 roll
Jumbo stretch film 12-40 3000-4500 450-500 clear/colored 3" 1 roll
Pre-stretch film 20-35 1000-1500 250-1500 clear/colored 3" 1 roll
Tayangan produk:

Stretch Pallet Wrap film

lldpe stretch filmstretch wrap filmplastic wrap film


pallet wrapping plastic roll

Proses produksi:

stretch film

Babagan awake dhewe:

company

company

Gudang:

warehouse

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List