Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tanganfilm bungkus plastik palet sing jelas lancip
  • film bungkus plastik palet sing jelas lancip
  • film bungkus plastik palet sing jelas lancip
  • film bungkus plastik palet sing jelas lancip
  • film bungkus plastik palet sing jelas lancip
  • film bungkus plastik palet sing jelas lancip

film bungkus plastik palet sing jelas lancip

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Thickness: 25-60 Micron

Width: 450-500 Mm

Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 5000 tons/years

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Cetha sing jelas film bungkus plastik palet plastik

Iki diwenehi semangat kanggo ngatasi aplikasi bungkus sing paling akeh. Film iki kelet dhewe sawise wis ditrapake kanggo mbukak. Lan banget kuwat lan tahan kanggo nyuwek utawa bejat, lan uga adesif dhewe sing apik. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing papan utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus banjur tangan kelas dadi jawabane. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan kanggo mbungkus lan ngemas apa wae.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

wrapping plastic roll

plastic wrap roll

stretch wrap

stretch wrap

F eature:

2222

33333333333

A bab kanggo kita:

pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

lllllllll

C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki