Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

perabot bungkus obah
perabot bungkus obah
perabot bungkus obah
perabot bungkus obah
perabot bungkus obah

perabot bungkus obah

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Pesenan: 2 Ton
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film, Agriculture, Gift Packaging, Industry, Glass Protection Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Thickness: 25-60 Micron

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Perabot bungkus obah

bungkus perabotan (uga disebut Pallet Wrap) f utawa kemasan kolektif produk utawa bungkus tray kargo, bisa nggayuh kelembapan, bledug, nyuda tenaga kerja, nambah efisiensi lan nyuda biaya. obah Lebokake kanggo anufacturers Furnitur poto adhessive m kanggo mesthekake kualitas, layang pituduh, paling majeng telung-undakan, lima, pitu co-extruded, wis narik mesin bungkusan darmabakti Furnitur bungkusan kanggo obah, polypropylene babagan foil, PE.PVC, PE film pangayoman lingkungan, Penganjuran Film Film Hand Hand Pvc Stretch, spesifikasi miturut panjaluk sing sampeyan lakoni.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.

P roduct nuduhake:

Pameran Rilis Film Stretch

hand use stretch film

hand use stretch film

F eature:
10

11

A bab kanggo kita:
HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita
lllllllll

vvvvvvvv

C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List