Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tangankomersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus
  • komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus
  • komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus
  • komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus
  • komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus
  • komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus

komersial LLDPE plastik tangan kanggo bungkus

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. Pesenan: 2 Ton
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Width: 40 Mm - 500 Mm

Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3800 tons/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Plastik tangan tangan LFF komersial kanggo bungkus

Balut Pallet, Film Pallet Stretch, Film Stretch Film lan Film Wrapping utama saka LLDPE minangka bahan mentah, plastik bungkus tugas abot duwe sipat tegangan, retraction sing kuat, transparansi sing dhuwur, resistensi puncture sing apik, karakter sing apik banget lan konsumsi kurang. Film Stretch komersial Apa digunakake kanggo bungkusan produk utawa bungkus kargo, bisa nggayuh kelembapan, bledug, nyuda tenaga kerja, nambah efisiensi lan nyuda biaya.


Pallet Wrap M aerial Gunakake:

Film Wrapping minangka bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, efek lan properti resistensi sing ora apik.


P roduct nuduhake:

Film Pallet Stretch

hand stretch film

F eature:

10

11


A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki