Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Mbusak film babagan bungkus palet
Mbusak film babagan bungkus palet
Mbusak film babagan bungkus palet
Mbusak film babagan bungkus palet
Mbusak film babagan bungkus palet

Mbusak film babagan bungkus palet

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Mbusak film babagan bungkus palet

Film bungkus sing cetha banget lan kuat, luwih tenang lan gampang digunakake, nduweni ketahanan bantal lan pukulan sing luwih apik. Bungkus regeng sing jelas wis nggunakake macem-macem, kemasan kothak beralun, banding barang lan barang cilik sing cilik, dadi ing bungkus mesin lan perabot kanggo bukti bledug lan kelembapan. Kanggo bungkus reget Pallet, pabrik kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM, miturut syarat sing beda, nggawe ambane beda, kekandelan lan dawa.


Spesifikasi

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg

Film StretchProudct Show
17

16

14

15


D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List