Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus
saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus
saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus
saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus
saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus

saran gedhe obah pasokan plastik kebungkus

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Panyengkuyunge saran gedhe sing ngemas bungkus plastik

Yalan Packing wis suwene ditetepake minangka pembekal utama produk bungkus protèktif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. We spesialis ing film babagan iki (Machine Babagan Film, Hand Babagan Film, Hand Plastic Babagan Film, Colored Babagan Film) industri kanggo 20 taun, duwe 3 line CAST m Oving cling wrap, liwat 26 ton output dina. Bahan-bahan mentah saka bungkus saran gedhe kanggo obah sing diwenehake dening Exxon Mobil, nambah metallocene, obah plastik mbungkus kanthi 400% elongation.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

hand stretch filmhand stretch film

F eature:

11

A bab kanggo kita:

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv

C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List