Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
Busak plastik bungkus plastik kanggo obah

Busak plastik bungkus plastik kanggo obah

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Busak plastik bungkus plastik kanggo obah


Bungkus plastik kanggo nggunakake pamindhahan unit, palet film bisa uga duwe sawetara fungsi, bisa nggawe produk utawa paket kanthi stabil, uga dadi beban unit, mula bungkusan kargo akeh dadi penanganan luwih efisien. Ing sawetara level, bungkus reget sing obah bisa nglindhungi anti-bledug lan kelembapan. Sejatine, bungkus plastik sing jelas kanggo obah uga bisa nolak kanggo mbukak pil lan paket. Kita uga bisa ngasilake Film Stretch Cast, Pallet Wrap, Pallet Stretch Film.


M Panganggoan udara

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

hand stretch filmhand stretch film

hand stretch film

F eature:

11

10


A bab kanggo kita:

HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv

C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List