Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film mbungkus plastik bunder sing obah
Film mbungkus plastik bunder sing obah
Film mbungkus plastik bunder sing obah
Film mbungkus plastik bunder sing obah
Film mbungkus plastik bunder sing obah

Film mbungkus plastik bunder sing obah

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film mbungkus plastik bunder sing obah


Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane. Lebokake bungkus kanggo obah nglindhungi saka serangga, bledug, kelembapan lan jamur.

M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


S ramalan:

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg

P roduct nuduhake:

hand use stretch film

hand stretch film

hand stretch film

hand stretch film


Proses roduction P:

We spesialis ing Stretch Film, tape lekat lan strapping sajrone meh 20 taun.Yalan Packing diwiwiti kanthi janji bakal nggawa bungkus kualitas pelanggan sing larang regane kanthi rega kompetitif kanthi layanan sing mesthi dadi paling penting. Standar kasebut gampang ngluncurake perusahaan sing mesthi ngupayakake pilihan sing paling apik kanggo pelanggan lan takon.

process

F eature:

2222

33333333333

44444444


A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!




Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List