Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

23 mic plastik pe babagan bungkus film
23 mic plastik pe babagan bungkus film
23 mic plastik pe babagan bungkus film
23 mic plastik pe babagan bungkus film
23 mic plastik pe babagan bungkus film

23 mic plastik pe babagan bungkus film

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 450-500 Mm

    Net Weight: 10-40 Kg

    Thickness: 23-60 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 5000 tons/years

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Penjualan panas 23 mic plastik pe film bungkus

Film pemblokiran 23 mic pe cocok kanggo panggunaan mesin, film film kanthi rega sing larang lan regane, kita kudu ngekspor luwih saka 30 negara, bisa menehi layanan OEM lan ODM, kanggo bungkusan, biasane 4 gulungan utawa 6 nggulung ing siji karton. Film film plastik dienggo kabeh jinis beban lan bisa ngatasi projet apa wae. Ayo kemasan dadi gampang!


Spesifikasi luwih saka ngisor 25 film micron:

Item Thichness Pull force Resistance Elongation
Machine stretch film 25 micron 1.37 kg 2.28 kg 72 mm


Film stretch machine digunakake kanggo mesin pembungkus film kanthi otomatis lan semi-otomatis.

Kita bisa nggawe gulung reguler plastik (ukuran, warna, ngemas) OEM.

Tayangan produk:


machine stretch film jumbo roll

machine use stretch film


Proses produksi:

We spesialis ing Stretch Film, tape lekat lan strapping sajrone meh 20 taun.Yalan Packing diwiwiti kanthi janji bakal nggawa bungkus kualitas pelanggan sing larang regane kanthi rega kompetitif kanthi layanan sing mesthi dadi paling penting. Standar kasebut gampang ngluncurake perusahaan sing mesthi ngupayakake pilihan sing paling apik kanggo pelanggan lan takon.

process
Babagan awake dhewe:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

lllllllll

Sertifikat:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List