Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan
Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan
Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan
Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan
Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan

Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film sudhut jembar transparan 500 mm kanthi transparan


Kanthi Film Transparent Hand Stretch kanthi kualitas lan kinerja ekonomi, bungkus regeng 500 mm bakal ditindakake kanthi alon-alon menyang kantong plastik, tape, twine utawa kawat. Dina iki, wong luwih seneng nggunakake bungkus regeng transparan kanggo ngemas barang-barang cilik ing chain pasar, kulawarga, kantor. Film reguler sing jelas bisa didaur ulang , aja ngrusak lingkungane, sejatine pilihan sing cocog kanggo urip saben dinane.


S ramalan:

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg


P tampilan roda:

Film Regangan Tangan


undefinedundefined

hand stretch film


film babagan film VS saka supplier liyane babagan film
11

10

Proses roduction P:
process

A bab kanggo kita:
HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

tim kita
vvvvvvvv

lllllllll
E xhibition:
HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz


D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List