Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus
Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus
Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus
Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus
Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus

Film lebar 500mm 80 bungkus film bungkus

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Material: PE

    Usage: Packaging Film

    Processing Type: Casting

    Transparency: Transparent

    Feature: Moisture Proof

    Hardness: Soft

    Width: 40 Mm - 500 Mm

    Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 3800 tons/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

500 mm ambane 80 ga film bungkus

Lebokake bungkus 80 ga yaiku ukuran sing paling apik, utamane digunakake kanggo mbungkus sekitar pallet, kothak utawa kanggo mbungkus barang-barang cilik. Daya tarik film gaib 80 ga padha utawa 0,95 kg, ambane 500 mm, elongasi padha utawa luwih saka 350%. Rintangan film regangan 500 mm padha utawa luwih saka 1,4 kg. Nyedhiyakake macem-macem ukuran sing kasedhiya kanggo sing dipilih.


M Panganggoan udara

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.

70b68cb8d1a530f36a07a81267


S lembaran pecak:

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand Stretch Film
40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Machine Stretch Film
40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg


P roduct nuduhake:

undefinedundefined


hand stretch film

F e:

2222

33333333333

44444444

Proses roduction P:

process

A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

vvvvvvvv

lllllllll

C ertifIcate:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Regangan Tangan

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List