Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Regangan Tangan

Film Regangan Tangan (Total 66 Products)

Kategori produk dari Film Regangan Tangan , kami produsen khusus dari Cina, film babagan tangan , Lebokake tangan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir muter film muter R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Lebokake plastik kanggo obah

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Bungkus plastik kanggo obah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa...
Tangan dianakaké gulung film inti inti lengkap

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Tangan dianakaké gulung film inti inti lengkap M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan...
LLDPE bungkus palet plastik plastik sing jelas

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film bungkus Stretch pe pe paingan anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3...
Lebokake Film Film Bungkus Pengiriman Lebokake Plastik

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Lebokake Film Film Bungkus Pengiriman Lebokake Plastik Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika...
Gulungan Film pe 22mic pe platic

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Gulungan Film pe 22mic pe platic Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2....
Film bungkus Stretch pe pe paingan anyar

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film bungkus Stretch pe pe paingan anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3...
Gulungan Film 18 incix1500 ft pe platic

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Gulungan Film 18 incix1500 ft pe platic Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3...
Lebokake Film Packaging Wrap for Wooden Pallet

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Lebokake Film Packaging Wrap for Wooden Pallet Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti
Film Plastik Regangan Ringan Plastik Hand

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Mbusak Plastik Lenganating PE Regangan Plastik Plastik Tangan Rega bungkus palet gumantung saka kualitas lan service.the Film Stretch sing kuwat duwe kualitas minyak wangi lan penembusan sing apik, bisa nulungi para pelanggan supaya nggawe sarat...
Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film plastik lengen PE kanggo bungkus palet Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti Kelembapan Atose: Lemes
Lancar Film Balut LLDPE Lancar kanggo Palet

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Balut Film Packaging LLDPE Lancar kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet...
Polyethylene konduktif Multiple Extrusion Reel Stretch Film

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Pembungkus bungkus film plastik palet tangan plastik sing plastik Film penawaran laminasi film Eco-Friendly digunakake kanggo banding, bungkus pallet manual, nglindhungi barang-barang, panggunaan khusus kanggo bagean otomatis, kawat lan kabel ....
17 ~ 30 Film Micron Transparent Clear babagan gelombang

Brand: Junxing

Packaging: CARTON

Kemampuan Supply: 400 tons/months

17 ~ 30 Film Micron Transparent Clear babagan gelombang Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti
Film Pallet Wrap Stretch 80 Tanggapi bungkus kanthi cetha

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

22mic * 18 inci x 1000 ft pe Film Film rapi Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3...
Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa...
20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake...
20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film 20mic * 400mm Platic casting inti Stretch Film pilihan minangka pilihan saben dinane kanggo nangani aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan...
Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake...
80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus Film regangan iki yaiku film plastik kanthi larut siji utawa sisi utawa loro-lorone, artikel sing diikat lan dibungkus, lan adesif dhewe ora cocog karo permukaan artikel sing dibungkus, nanging mung...
Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3...
Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan....

China Film Regangan Tangan Supplier

Film Regangan Tangan

Film tangan digunakake kanggo bungkus palet manual, bagean otomatis, kawat lan industri kabel. Panganggone plastik nganggo bungkus plastik kanggo bandding, bungkus, nglindhungi barang. Sampeyan anti banyu, bledug, moistureproof. Jembaré bungkus nyusut saka 40-500mm, ketebalan 10-25 mikron, kekuwatan tensile 0,6 nganti 1,8 kg, elongasi 300% nganti 450%. Bisa nggawe tangan pembungkus mini tangan khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki