Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Film Reget > Film Regangan Tangan

Film Regangan Tangan

Kategori produk dari Film Regangan Tangan , kami produsen khusus dari Cina, Film Regangan Tangan , Film Perangan Pvc Lembut Tangan Pvc pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film Regangan Tangan Plastik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • 20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu panas bisa...

  • 22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

  • 20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film 20mic * 400mm Platic casting inti Stretch Film pilihan minangka pilihan saben dinane kanggo nangani aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast...

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

  • 80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus Film regangan iki yaiku film plastik kanthi larut siji utawa sisi utawa loro-lorone, artikel sing diikat lan dibungkus, lan adesif dhewe ora cocog karo permukaan artikel sing dibungkus, nanging mung ana ing permukaan film lan film . Panganggone gedhe ing ekspor,...

  • Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane. Kita...

  • Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

  • Film film film warna putih sing apik

    Film film film warna putih sing apik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

  • Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan

    Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane.

  • Bungkus Biru Ngatasi bungkus sing obah

    Bungkus Biru Ngatasi bungkus sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Bungkus Biru Ngatasi bungkus sing obah Fitur: 1, ketahanan sing dhuwur, transparansi, lan kekuwatan tegangan kanthi gloss sing apik 2, properti stiness siji lan sisih stiness siji-sisi 3, bobot entheng, kekandelan tipis 4, luh sing kuwat lan tahan imping; ketahanan kadhemen, panas lan tekanan 5, bledug, lembab, buyar...

  • Film babagan model anyar kanthi gagang warna

    Film babagan model anyar kanthi gagang warna

    Film babagan model anyar kanthi gagang warna Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan reged (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora...

  • Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben...

  • Film mbungkus plastik bunder sing obah

    Film mbungkus plastik bunder sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film mbungkus plastik bunder sing obah Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane. Lebokake...

  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film

    ngarep omah depot pe babagan bungkus film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Handy omah depot pe babagan bungkus film Film amba bungkus film yaiku Baby roll Stretch Film, yaiku film sing paling becik yen sampeyan kepengin ngetrapake aplikasi utawa pengin pre-regangan sing dhuwur banget. Depot film pembungkus film iki minangka film kanthi kinerja dhuwur, digawe saka resin teknologi sing dhuwur....

  • Film PE Material Transparent

    Film PE Material Transparent

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film PE Material Transparent P roduct

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti

  • Mbusak palet pallet 23 film micron lldpe

    Mbusak palet pallet 23 film micron lldpe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Mbusak palet pallet 23 film micron lldpe Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti

  • Ukuran lan warna saka film film kanthi gagang

    Ukuran lan warna saka film film kanthi gagang

    Ukuran lan warna saka film film kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora...

  • Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film

    Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film

    Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka...

  • Apik pe nglindhungi film transparansi

    Apik pe nglindhungi film transparansi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Apik pe reget nglindhungi transparansi film Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan

China Film Regangan Tangan Supplier

Film Regangan Tangan

Film tangan digunakake kanggo bungkus palet manual, bagean otomatis, kawat lan industri kabel. Panganggone plastik nganggo bungkus plastik kanggo bandding, bungkus, nglindhungi barang. Sampeyan anti banyu, bledug, moistureproof. Jembaré bungkus nyusut saka 40-500mm, kekandelan 10-25 mikron, kekuwatan tensile 0,6 nganti 1,8 kg, elongasi 300% nganti 450%. Bisa nggawe tangan pembungkus mini tangan khusus.

Related Products List