Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tape Foam

Tape Foam

Kategori produk dari Tape Foam , kami produsen khusus dari Cina, Tape Foam , Tape Foam Dobel Double pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe busa busa tunggal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Kualitas apik lan reputasi apik pita busa

    Kualitas apik lan reputasi apik pita busa

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kualitas apik lan reputasi apik pita busa Kualitas alus saka pita busa. Tape Foam Tipe Singa Dobel lan Tipe Tangan Siku Tunggal duwe karakteristik suhu tahan tahan kanggo patah, ora kelet karo karakteristik pasar. Katrangan Product Fitur: 1. Ketebalan tipis, permukaan sing jelas, kurang awet 2. Ora ana racun, luwih...

  • Loro pita pelikat dipasang ing rong sisi

    Loro pita pelikat dipasang ing rong sisi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Loro pita pelikat dipasang ing rong sisi Loro pita busa sisih duwe akeh kaluwihan, kaya buktine swara ing kantor, omah lan sekolah, nduweni penyerapan kejutan menyang gabungan lantai, antiskid menyang jubin, sepatu, dek kapal layar, loro dipasangake tape minangka pilihan sing apik kanggo nglindhungi barang-barang...

  • Heavy tugas pita tape pelekat rong sisi sing paling kuat

    Heavy tugas pita tape pelekat rong sisi sing paling kuat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Heavy tugas pita tape pelekat rong sisi sing paling kuat Pita sisi dobel abot minangka pita adesif sing bisa dipercaya kanthi akeh jinis panggunaan. Pita busa pelekat kaping pindho bisa digunakake minangka jalur panyegel, minangka segel ing kondisioner udhara, minangka mesin cuci siram lan stabilake peralatan utama....

  • Sapasang lapisan lengket dobel sisih pindho

    Sapasang lapisan lengket dobel sisih pindho

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Sapasang lapisan lengket dobel sisih pindho Tape dipasangake kaping pindho yaiku tape Foam yaiku banyu-repellent, bledug kenceng, bukti lembab, tahan karat banget, bukti minyak, bukti asam, resistensi alkali lan bahan kimia liyane, antibakteri, ora beracun, ora kepenak. Lengket lengket sisih loro duwe jampel banget,...

  • Pita pelekat segel dipasang

    Pita pelekat segel dipasang

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita pelekat segel dipasang Pita segel busa yaiku adesif dhewe, gampang digunakake kanthi tangan, ora perlu dispenser. Pita pemasangan busa yaiku anti banyu, bukti, bledug lan busa sel tertutup udara. Utamane digunakake kanggo nutup sisih ndhuwur lan sisih kiwa, lan aksesoris, aksesoris otomotif, elektronik, lan...

  • Diri adhesive umpama pita pindho sisih

    Diri adhesive umpama pita pindho sisih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Diri adhesive umpama pita pindho sisih Pita dobel sisih busa kanthi suhu tahan, adhesion sing kenceng lan tahan lama. Pita busa pelekat sing akeh digunakake kanggo aksesoris otomotif, elektronik, hardware, plastik, percetakan, dekorasi lan industri liyane. Pita segel busa kanthi pelekat bisa digunakake ing permukaan...

China Tape Foam Supplier

Tape Foam

Pita dobel sisih busa kanthi suhu tahan, adhesion sing kenceng lan tahan lama. Pita busa pelekat kanthi akeh aksesoris, elektronik, dekorasi lan industri liyane. Pita segel busa bisa digunakake ing permukaan sing rata utawa ora rata, gampang ditrapake nganggo tangan. Ketebalan pita busa pelekat dhewe saka 100 nganti 250 micron, ambane saka 24mm nganti 70mm, dawa 50 nganti 200 yard. Bisa nggawe tape dipasang kanthi busa

Related Products List