Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape Foam

Tape Foam (Total 6 Products)

Kategori produk dari Tape Foam , kami produsen khusus dari Cina, Tape Foam , Tape Foam Dobel Double pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe busa busa tunggal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Kualitas apik lan reputasi apik pita busa

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kualitas apik lan reputasi apik pita busa Kualitas alus saka pita busa. Tape Foam Tipe Singa Dobel lan Tipe Tangan Siku Tunggal duwe karakteristik suhu tahan tahan kanggo patah, ora kelet karo karakteristik pasar. Katrangan Product Fitur: 1....
Loro pita pelikat dipasang ing rong sisi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Loro pita pelikat dipasang ing rong sisi Loro pita busa sisih duwe akeh kaluwihan, kaya buktine swara ing kantor, omah lan sekolah, nduweni penyerapan kejutan menyang gabungan lantai, antiskid menyang jubin, sepatu, dek kapal layar, loro dipasangake...
Heavy tugas pita tape pelekat rong sisi sing paling kuat

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Heavy tugas pita tape pelekat rong sisi sing paling kuat Pita sisi dobel abot minangka pita adesif sing bisa dipercaya kanthi akeh jinis panggunaan. Pita busa pelekat kaping pindho bisa digunakake minangka jalur panyegel, minangka segel ing...
Sapasang lapisan lengket dobel sisih pindho

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Sapasang lapisan lengket dobel sisih pindho Tape dipasangake kaping pindho yaiku tape Foam yaiku banyu-repellent, bledug kenceng, bukti lembab, tahan karat banget, bukti minyak, bukti asam, resistensi alkali lan bahan kimia liyane, antibakteri, ora...
Pita pelekat segel dipasang

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita pelekat segel dipasang Pita segel busa yaiku adesif dhewe, gampang digunakake kanthi tangan, ora perlu dispenser. Pita pemasangan busa yaiku anti banyu, bukti, bledug lan busa sel tertutup udara. Utamane digunakake kanggo nutup sisih ndhuwur...
Diri adhesive umpama pita pindho sisih

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Diri adhesive umpama pita pindho sisih Pita dobel sisih busa kanthi suhu tahan, adhesion sing kenceng lan tahan lama. Pita busa pelekat sing akeh digunakake kanggo aksesoris otomotif, elektronik, hardware, plastik, percetakan, dekorasi lan industri...

China Tape Foam Supplier

Tape Foam

Pita dobel sisih busa kanthi suhu tahan, adhesion sing kenceng lan tahan lama. Pita busa pelekat kanthi akeh aksesoris, elektronik, dekorasi lan industri liyane. Pita segel busa bisa digunakake ing permukaan sing rata utawa ora rata, gampang ditrapake nganggo tangan. Ketebalan pita busa pelekat dhewe saka 100 nganti 250 micron, ambane saka 24mm nganti 70mm, dawa 50 nganti 200 yard. Bisa nggawe tape dipasang kanthi busa

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki