Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tali Plastik Kanggo Kothak - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tali Plastik Kanggo Kothak)

  • rol lapisan plastik plastik

    rol lapisan plastik plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    rol lapisan plastik plastik Pp Strapping iki kualitas banget lan rega sing luwih kompetitif kanggo nggunakake mesin strapping otomatis, kita nggawe tag semi-otomatis lan pungkus tangan semi-otomatis Tensile Virgin Pp Strapping. Wis toleransi banyu sing kuwat, kekuatan dhuwur, anti regangan lan tenacity sing apik ,...

    Hubungi Saiki

  • Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna Jeneng ilmiah polypropylene tali PP tingkat perawan, kalebu jinis plastik sing luwih umum. Kothak PP sing ngemot bahan utama yaiku resin kelas disikat polipropilena, amarga plastisitas sing kuat, kekuatan tarik sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake,...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus film plastik bungkus plastik

    Bungkus film plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Packing Wrap Bungkus panyusutan sing dicekel tangan mbantu kita kanthi cepet ngenali palet kasebut. Werna ing kertu warna Pantone sing bisa digawe. Kita uga nyedhiyakake bungkus keamanan ireng buram lan pamindhahan sing bakal nyegah barang sampeyan diidentifikasi yen wis migunani utawa sensitif ing palet. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    18 x 1500 40 bungkus regeng ukur kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus regeng gauge bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula 18 x 1500...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake babagan komersial kanggo pengiriman

    Lebokake babagan komersial kanggo pengiriman

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bunder plastik kanggo obah

    Lebokake bunder plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bungkus kanggo prabot sing obah

    Lebokake bungkus kanggo prabot sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Mbungkus plastik plastik balap

    Mbungkus plastik plastik balap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake prabotan kanggo obah

    Lebokake prabotan kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film perabot bungkus kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bungkus kanggo palet

    Lebokake bungkus kanggo palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake bungkus kanggo palet kanggo kabeh aplikasi sampeyan Lebokake bungkus kanggo palet bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan...

    Hubungi Saiki

  • bungkus lebet kanggo obah

    bungkus lebet kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    mbungkus bungkus kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bungkus kanggo perabot

    Lebokake bungkus kanggo perabot

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake bungkus kanggo perabot kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake plastik kanggo perabotan

    Lebokake plastik kanggo perabotan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake plastik kanggo perabot kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Perlindhungan prabot plastik plastik

    Perlindhungan prabot plastik plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Perlindhungan prabot plastik plastik kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake plastik kanggo prabot sing obah

    Lebokake plastik kanggo prabot sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Bungkus plastik kanggo obah prabotan kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Plastik kanggo mbungkus perabotan supaya obah

    Plastik kanggo mbungkus perabotan supaya obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Perabot bungkus kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Perabot bungkus kanggo panyimpenan

    Perabot bungkus kanggo panyimpenan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film perabot bungkus kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Mbungkus palet nganggo bungkus plastik

    Mbungkus palet nganggo bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film babagan mesin Mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan baku . M aterial Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake plastik kanggo obah

    Lebokake plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Bungkus plastik kanggo obah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik

    Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik

    Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora mbebayani...

    Hubungi Saiki

  • Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni

    Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film mbungkus film bungkus plastik sing warni kanthi warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik obah ora ades kaya utawa sudhut sing cetha kaya pita utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane....

    Hubungi Saiki

  • Pembungkus bungkus Film plastik palet tangan plastik sing palet

    Pembungkus bungkus Film plastik palet tangan plastik sing palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pembungkus bungkus Film plastik palet tangan plastik sing palet Iki geared kanggo ngatasi aplikasi bungkus sing paling nuntut. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing papan utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus banjur tangan kelas dadi jawabane. kita uga bisa ngasilake...

    Hubungi Saiki

  • Pelancaran lembab siling plastik plastik

    Pelancaran lembab siling plastik plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pelancaran lembab siling plastik plastik Pelancaran plastik siling peluh plastik sing biasane digunakake kanggo banding, bungkus palet manual, nglindhungi barang-barang, panggunaan khusus kanggo bagean otomatis, kawat lan kabel . Saiki, kanggo nglindhungi lingkungan, nyuda polusi, akeh pasar sing nggunakake warpangan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki