Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tali Plastik Kanggo Kothak - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Tali Plastik Kanggo Kothak)

  • rol lapisan plastik plastik

    rol lapisan plastik plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    rol lapisan plastik plastik Pp Strapping iki kualitas banget lan rega sing luwih kompetitif kanggo nggunakake mesin strapping otomatis, kita nggawe tag semi-otomatis lan pungkus tangan semi-otomatis Tensile Virgin Pp Strapping. Wis toleransi banyu sing kuwat, kekuatan dhuwur, anti regangan lan tenacity sing apik ,...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

    Hubungi Saiki

  • Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik

    Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tape pabrik bakul panas kanggo pabrik Jeneng produk : tape pabrik kontan panas kanggo mesin Bahan : Film Bopp lan dilapisi karo adesif akrilik Ukuran : Ukuran konvensional utawa saben syarat

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik Spesifikasi pita pembungkus plastik kanthi "lebar × panjang ketebalan", "amba", jembaré pita, umume ditulis ing mm utawa cm, umume ≥ 10mm. Ing awal 80 taun kepungkur, pita vinyl spesifikasi umum yaiku: 72mm, 60mm, 50mm, 30mm lan sapiturute. Saiki, e jinis tape...

    Hubungi Saiki

  • Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas Roda banding plastik plastik ingon-ingon Superior tali pinggiran produsen kualitas ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping...

    Hubungi Saiki

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

    Hubungi Saiki

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali packing pp sing warni / pita strap polipropilena Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding otomatis lan panggunaan tangan. 5....

    Hubungi Saiki

  • Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru Merah, Tape Masking Putih, Tape Masking Abang lan...

    Hubungi Saiki

  • Film film plastik gaya biru biru anyar

    Film film plastik gaya biru biru anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • Tali fastener PP

    Tali fastener PP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali fastener PP Opsional Werna Model Glaze UTAWA Knurling Fitur saka Band Strapping otomatis PP: 1. Kekuwatan tegangan sing luar biasa; 2. Transparansi dhuwur. 3. Ketahanan banyu tanpa pengurangan kinerja. 4. Cocog kanggo kabeh mesin banding otomatis lan panggunaan tangan. 5. Mesra lingkungan. 6. Akeh pilihan warna....

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

    Hubungi Saiki

  • Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing NAMA PRODUK: Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Hubungi Saiki

  • Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake prabot plastik kanggo rok

    Lebokake prabot plastik kanggo rok

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake prabot plastik kanggo rok bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo...

    Hubungi Saiki

  • Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP

    Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP Materi Darah Merah kelas grade PP tali ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polypropylene, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang panggunaan, lan...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake perabot plastik

    Lebokake perabot plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake perabot plastik bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo pesawat...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus plastik bungkus plastik

    Film bungkus plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus plastik bungkus plastik Plastik bungkus pengiriman yaiku non-adesif, kelet kanggo awake dhewe, dudu saka obyek. Aman kanggo nempel ing lumahing kothak sajrone panyimpenan lan transit. Plap Shipping plastik uga cocok kanggo nggambar meja, perabot utawa lemari file sing ditutup ing transit tanpa nutul. Wrap...

    Hubungi Saiki

  • Film mbungkus plastik bunder sing obah

    Film mbungkus plastik bunder sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film mbungkus plastik bunder sing obah Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane. Lebokake...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet
  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu
  • Materi Kuning Bahan Kuning PP bahan tali PP
  • Film bungkus plastik bungkus plastik

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List