Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Stainless Steel Strapping - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Stainless Steel Strapping)

  • warna putih super tipis 8mm pp strapping

    warna putih super tipis 8mm pp strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Werna warna putih tipis super tipis 8mm Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

    Hubungi Saiki

  • 8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

    Hubungi Saiki

  • Nyithak pp strapping printing band band

    Nyithak pp strapping printing band band

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Nyithak pp strapping printing band band Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping dicithak, nduweni daya tarik sing kuat, tali percetakan bisa miturut kebutuhan klien, kanggo nyetak logo, tembung, mula logo kasebut bisa dingerteni kanthi becik, percetakan strap duwe efek pariwara sing apik....

    Hubungi Saiki

  • Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang...

    Hubungi Saiki

  • Bahan anyar band strapping Blue pp

    Bahan anyar band strapping Blue pp

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Bahan anyar band strapping Blue pp Bahan-bahan anyar Blue pp strapping band name of polypropylene, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin polypropylene resin, amarga plastikitas apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane, tali kothak...

    Hubungi Saiki

  • pp strapping karo inti kertas

    pp strapping karo inti kertas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Bungkus biru pp tanpa inti kertas Strip biru kanthi strap tanpa jeneng ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku kothak resin sing ana ing polipropilena, amarga katrampilan apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane, tali kothak...

    Hubungi Saiki

  • Kedatangan New pp pp packing strap pallet strapping strap

    Kedatangan New pp pp packing strap pallet strapping strap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Kedatangan New pp pp packing strap pallet strapping strap Tali iki (Tali WoP Pp, Tali Pp Berkualitas Tinggi) kualitas banget lan rega sing luwih kompetitif kanggo digunakake ing mesin strapping otomatis, packer semi-otomatis lan packer tangan. Wis toleransi banyu sing kuwat, kekuatan dhuwur, anti regangan lan tenacity...

    Hubungi Saiki

  • Sabuk strapping piawaian kualitas

    Sabuk strapping piawaian kualitas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Sabuk strapping piawaian kualitas Strap ingon-ingon diwenehi daya tahan poliester (PET) sing luwih dhuwur yaiku biaya kargo ngemas kanthi 20% -30% strapping. Kajaba iku, strap PET bobot 7 kaping luwih murah tinimbang strapping baja. Kanggo produk abot kayata strap luwih dipercaya lan luwih murah tinimbang waja baja;...

    Hubungi Saiki

  • Fesyen pp warna strapping sabuk kemul murah

    Fesyen pp warna strapping sabuk kemul murah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Fesyen pp warna strapping sabuk kemul murah Tali iki kualitas apik lan rega sing luwih kompetitif kanggo mesin bal-balan otomatis, packer semi-otomatis lan packer tangan. Wis toleransi banyu sing kuwat, kekuatan dhuwur, anti regangan lan tenacity sing apik , dirancang kanggo cahya kanggo tugas medium palliating lan...

    Hubungi Saiki

  • Keluwesan apik lan band strapping tensile pp sing kuwat

    Keluwesan apik lan band strapping tensile pp sing kuwat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Keluwesan apik lan band strapping tensile pp sing kuwat Jual Pp Strapping Band (berorientasi utawa tensilisasi) minangka bahan ekonomi sing dirancang kanggo cahya kanggo unit mediuming unit, palletizing lan bundling.Ing populer digunakake ing mesin packing otomatis, mesin pack semi-otomatis, mesin packing...

    Hubungi Saiki

  • Hot strapping roll ingon-ingon

    Hot strapping roll ingon-ingon

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Sabuk strap sabuk PET Pita Strapping PET iku entheng, gampang ditransfer, dibandhingake karo sabuk baja, ora perlu ngethok perth straping pet kanthi maju. Saiki jalur alternatif lan baling alternatif paling populer, minangka bahan anyar, tali baja PET yaiku bukti kelembapan, anti banyu, anti karat. Kekandelan sabuk...

    Hubungi Saiki

  • PP Plastik kothak pallet banding roll strapping roll

    PP Plastik kothak pallet banding roll strapping roll

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    PP Plastik kothak pallet banding roll strapping roll Tali PP yaiku singkatan tali polipropilena, iki minangka bahan lingkungan lan ekonomi, ditrapake kanggo nyusun barang entheng lan medium, palletize, naleni. PP Box Strapping Roll bisa nindakake macem-macem ambane, kekandelan, uga duwe akeh bahan bahan sing beda...

    Hubungi Saiki

  • 2019 strapping plastik kothak tugas abot

    2019 strapping plastik kothak tugas abot

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    2019 strapping plastik kothak tugas abot Heavy tugas kothak strapping plastik ijo digawe saka 100% PET bahan mentahan. Kita duwe 3 garis produksi kanggo ngasilake strapping PET, wis diekspor luwih saka 30 negara lan entuk asil sing apik saka dheweke. Iki luwih cocog kanggo lampu kanggo unit medium mediuming,...

    Hubungi Saiki

  • pengiriman plastik strapping band

    pengiriman plastik strapping band

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    pengiriman plastik strapping band Strapping pp iki digawe saka 100% materi mentahan prawan pp anyar, ora nyampur bahan ulang, kita diarani, High tensile Virgin Pp Strapping nyimpen biaya packaging karo dawa tambahan saben muter lan resistance banyu

    Hubungi Saiki

  • kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo

    kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    kemasan plastik keras band strapping pet pet ijo Iki strapping PET dirancang kanggo cahya tugas mediuming medium, palletising lan bundling. Bisa ndhukung macem-macem jembar, ketebalan, lan polimer variasi. alternatif sing luwih aman tinimbang strapping baja lan bobote 1/2 sing luwih entheng tinimbang waja baja. Kita...

    Hubungi Saiki

  • pallet polipropilena tangan pp strapping

    pallet polipropilena tangan pp strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    pallet polipropilena tangan pp strapping Tali pp iki digawe saka bahan mentah polypropylene anyar 100% lan gampang digunakake kanggo mbungkus karton. Wis fasilitas manufaktur lan pengiriman kanthi efektif lan ing lingkungan industri liyane lan pemulihan elongasi sing luwih apik tinimbang strapping baja lan strapping...

    Hubungi Saiki

  • 1/2 strapping plastik poli ireng kanggo kemasan

    1/2 strapping plastik poli ireng kanggo kemasan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    1/2 strapping plastik poli ireng kanggo kemasan Barang iki luwih gampang, luwih cepet, luwih aman lan luwih murah nganggo bahan mentah polipropilena, Fasilitas produksi lan pengiriman sing efektif banget lan ing lingkungan industri liyane. Sing luwih aman kanggo ngatasi lan pemulihan elongasi sing luwih apik tinimbang...

    Hubungi Saiki

  • bungkusan pita mesin pp band strapping

    bungkusan pita mesin pp band strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    bungkusan pita mesin pp band strapping tali mesin ngemas pp strapping band jeneng ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik.pp sing umum umum digunakake yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake , lan liya-liyane,...

    Hubungi Saiki

  • pp tape strapping kothak plastik

    pp tape strapping kothak plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    pp tape strapping kothak plastik Pp Strapping jeneng ilmiah polipropilena, yaiku jinis plastik sing umum.High Tensile Virgin Pp Strapping materi utama yaiku resin kelas polipropilena sing disigar, amarga plastikitas sing apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake, lsp. .,...

    Hubungi Saiki

  • Plastik plastik sabuk plastik strapping band

    Plastik plastik sabuk plastik strapping band

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik plastik sabuk plastik strapping band Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak Roda Strapping Plastik 1/2 inci

    Mbusak Roda Strapping Plastik 1/2 inci

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mbusak Roda Strapping Plastik 1/2 inci 1/2 "Lapisan lebar pp minangka ukuran sing paling populer ing pasar, bisa digunakake kanggo ngemot luwih saka 100 kg barang tugas sing abot. Gulungan strapping plastik bisa digunakake ing mesin otomatis, panggunaan mesin semi-otomatis, panggunaan manual. Kanthi 9000 '...

    Hubungi Saiki

  • Polpet band plastik strapping

    Polpet band plastik strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Polpet band plastik strapping Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing sade Film Stretch, Transparent Tape lan PP Strapping, produsen band strapping poli, produk kita duwe kualitas sing stabil, bisa miturut syarat customer nggawe jembar, dawa, kekandelan lan tarik gulung tali strapping plastik. Uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kelas tangan nggunakake strapping polipropilena plastik

    Kelas tangan nggunakake strapping polipropilena plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Manual nggunakake pp strapping Kajaba mesin strapping pp, pabrik kita uga nggawe manual kanthi nggunakake strapping pp, biasane, wong seneng nggunakake kompetitif karo baja baja kanthi strap tensioner lan peralatan sealer. Tangan nganggo p- pp duwe rong jinis permukaan kanggo milih - lancar, lan uga bisa dicithak, uga...

    Hubungi Saiki

  • bahan mesin nggunakake pp polypropylene strapping

    bahan mesin nggunakake pp polypropylene strapping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mesin kelas pp strapping Kelas mesin nggunakake strapping pp sing dirancang kanggo peralatan sing kuat, saiki, biaya tenaga kerja terus-terusan, akeh pabrik supaya bisa ngirit biaya, milih tuku mesin pembungkus otomatis supaya cocog karo produksi streamline, lan banjur, strapping plastik kelas mesin dadi populer lan...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • 8mm lebar x0.5mm kanthi kualitas putih putih strapping
  • Kedatangan New pp pp packing strap pallet strapping strap
  • Kelas tangan nggunakake strapping polipropilena plastik

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List